Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Borden bedrukken

Borden laten bedrukken? Borden met logo zijn niet alleen geschikt voor hotels, restaurants, kantoren, bistro's en andere eetgelegenheden, maar fungeren ook uitstekend als basis voor een promotieartikel en relatiegeschenk. Bedrukte borden spelen een sleutelrol in de promotionele branche. Ze maken onderdeel uit van vele leuke geschenksets voor in de keuken, kunnen samengesteld worden in cadeaupakketten en zijn de basis voor het zelf creëren van originele relatiegeschenken. Een uniek accessoire die u vaatwasmachine bestendig kunt laten bedrukken. Ons hoogwaardig drukproces zorgt voor een schitterend afdrukresultaat, waar u lang plezier van zult hebben. Borden die u kunt gebruiken als dinerborden, serveerschalen, als basis voor een cadeaupakket, of voor het stijlvol opdienen van muffins, gebak, tosti's en andere lekkernijen. Standaard bedrukt op de rand en in overleg zijn allerlei andere drukposities mogelijk. Laat u inspireren door ons aantrekkelijk en nuttig aanbod.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Borden met logo

Onze serie borden is gemaakt van degelijk hotelporselein. U vindt ze in onze webshop in verschillende formaten en modellen. Of u aan de rand of in het midden uw logo laat bedrukken is geheel aan u. Uw ontwerpideeën voor de opdruk vertalen we graag voor u in een kosteloze, digitale drukproef. Stuur ons u logo of ontwerp en we gaan voor u aan de slag. Van ons mag u de hoogste kwaliteit aan bedrukte borden verwachten. We bedrukken borden met logo alleen als we u de beste presentatie van uw logo kunnen bieden. Vaatwasmachine bestendig en met een heldere, briljante weergave van uw boodschap.

Online borden laten bedrukken

Bent u nieuwsgierig naar ons hoogwaardig porselein? Vraag gratis, voordat u een bestelling plaatst, een proefexemplaar van een van onze producten. Scroll eenvoudig door ons productaanbod. Bij elk artikel vindt u de sample aanvraag button. Wij zijn zeker van de kwaliteit van onze borden, maar willen dit graag aan u tonen. Daarna kunt u eenvoudig online of via de mail/telefonisch een bestelling plaatsen. Wij helpen u met de bestelling, logo mogelijkheden, vragen en drukproef tot aan de uiteindelijke levering.