Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Brillenhoesjes bedrukken

Zachte brillenhoesjes bedrukt bestellen als promotiemateriaal? Bij PrimaRelatiegeschenk bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van brillenhoesjes met logo, foto of tekst. U vindt in deze categorie brillenhoesjes van polyester of microfiber. Deze materialen zorgen ervoor dat het brillenhoesje ook als schoonmaakdoekje kan worden gebruikt. Een brillendoekje is altijd handig. Het beschermt zonnebril, leesbril of gewone bril tegen krassen en vlekken. Het is een goedkoop promotiemateriaal waardoor u uw bedrijf met een gering budget onder de aandacht kunt brengen. Er zijn twee mogelijkheden om brillenhoesjes bedrukt te bestellen. Deze hoesjes kunnen namelijk per kleur worden bedrukt of full colour. Deze laatste druktechniek is ook geschikt voor het drukken van foto's, tekeningen of illustraties. Dit maak een brillenhoesje als geschenk net iets unieker. Een brillenhoesje met logo kan door de klant eenvoudig meegenomen worden in een jas of tas, ter bescherming van de bril. Bekijk online de diverse mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst

Brillenhoesjes bedrukken als promotiemateriaal

Een goede promotie hoeft niet altijd duur te zijn. Met een gering budget bestelt u al brillendoekjes met logo v.a. 100 stuks, met een stuksprijs minder dan € 1,00. De voordeligste oplossing is een opdruk in 1 kleur. Een zwart brillenhoesje met een goud- of zilverkleurige opdruk is altijd stijlvol. Daarnaast zijn brillendoekjes ook in andere kleuren verkrijgbaar. Er zijn brillenhoesjes speciaal voor zonnebrillen, de zachtere materialen zijn uitstekend geschikt voor andere brillen. Mirofiber en polyester brillenhoesjes zijn ook te gebruiken als schoonmaakdoekje. Natuurlijk zijn brillenhoesjes een uitstekend promotiemateriaal voor opticiens. Een leuk cadeautje wanneer een bril wordt aangeschaft. Maar eigenlijk kan een brillenhoesje in elke branche wel worden weggegeven. In de zomer dragen de meeste mensen immers een zonnebril. En door de populariteit van de gewone bril is een brillenhoesje als geschenk voor een grote doelgroep een leuk item.

Brillenhoesjes met logo in full colour

Mag het iets spectaculairder? Heeft u een eigen ontwerp met bijv. een foto, een kleurrijk logo en tekst? Laat dan door ons uw brillenhoesjes full colour bedrukken. Het hele hoesje kan met uw eigen ontwerp bedrukt worden in oneindige kleurmogelijkheden. Een full colour druk wordt geheel digitaal geplaatst. Bestellen is mogelijk v.a. 100 stuks, de levertijd bedraagt circa 15 werkdagen na akkoord op de drukproef. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis sample van een full colour bedrukt brillenhoesje, u kunt dan meteen beoordelen hoe scherp we kunnen drukken. De sample aanvraag button vindt u bij ieder product.

Brillenhoesjes bedrukken in een snelle levering

We beschermen graag onze spullen. Brillen zijn duur in aanschaf. Dan is het extra leuk wanneer u uw klant een promotieartikel geeft die duurdere brillen beschermt tegen bijvoorbeeld krassen. U wilt uw promotieartikelen natuurlijk graat zo snel mogelijk in huis hebben. Wij bedrukken en leveren brillenhoesjes v.a. 6 werkdagen. Wanneer u zo goedkoop mogelijk brillenhoesjes wilt bedrukken, kies dan voor een opdruk in 1 kleur. U kunt via onze site eenvoudig een offerte aanvragen. Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen, zoals 100 stuks. U bestelt brillenhoesjes voor nog geen € 1,00 per stuk.

Brillenhoesjes in kleine aantallen bedrukken

Bij PrimaRelatiegeschenken hoeft u geen grote aantallen bestellen. Onze website maakt gebruik van lage minimale afnames, zoals 100 stuks. Bestelt u meer bedrukte brillenhoesjes, dan wordt de prijs steeds lager. U kunt zelf beslissen hoeveel budget u wilt spenderen aan brillenhoesjes. Bestellen kan direct online. U kunt meteen uw logo meesturen. Kleine aantallen leveren we v.a. 6 werkdagen bij u thuis. U kunt online een offerte of een sample aanvragen. U kunt van 1 artikel ook meerdere kleuren bestellen zonder toeslag. Heeft u vragen? Neem via de telefoon of mail contact op met een van onze medewerkers, ze helpen u graag.