Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


Brillenkokers bedrukken

Brillenkokers als relatiegeschenk, een goede keuze! Brillenkokers met eigen logo eenvoudig online bestellen. Een brillenkoker beschermt de bril van uw klant tegen krassen en vlekken. Onze stevige brillenkokers met opdruk voorkomen beschadigingen. De kokers zijn bovendien makkelijk mee te nemen in een tas. De kokers zijn makkelijk te sluiten door middel van een soepele rits. Bestellen kan eenvoudig online, v.a. lage minimale aantallen. Kokers leveren wij al bedrukt in circa 7 werkdagen. Onze brillenkokers zijn geschikt voor zonnebrillen, leesbrillen en gewone brillen. De brillenkoker is ook geschikt voor duurdere brillen, de binnenkant is namelijk voorzien van een schuimvulling, voor extra bescherming. Een opdruk van tekst of logo is mogelijk tot max. 4 kleuren.

Weergave:TegelsLijst
 • NIRSON - Brillenkoker RPET vilt

  NIRSON - Brillenkoker RPET vilt

  € 0,36
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Procter - brillenkoker

  Procter - brillenkoker

  € 0,90
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Brillenkokers met logo als relatiegeschenk

Brillenkokers zijn altijd handig voor brildragende klanten. De brillenkoker is geschikt voor zonnebril, leesbril of de dagelijkse bril. Onze brillenkoker is namelijk voorzien van een schuimvulling, zodat ook de dagelijkse bril extra beschermd wordt tegen beschadigingen. Als relatiegeschenk is een brillenkoker bijv. geschikt voor opticiens. De plastic brillenhoes is geschikt voor zonnebrillen, deze hoes heeft namelijk geen schuimbeschermlaag. Deze brillenkokers van plastic zijn geschikt voor iedere zonnebrildragende klant, en dat zijn er in de zomer nogal wat. Geef bijv. een zonnebril verpakt in een brillenhoes. Dat maakt een relatiegeschenk nog aantrekkelijker voor de klant. Bestellen en bedrukken is mogelijk v.a. kleine aantallen. U kunt meteen online een bestelling plaatsen of offerte opvragen.

Bedrukte brillenkokers voor zonnebrillen en dagelijkse brillen

Een bedrukte brillenkoker is een goedkoop promotiemateriaal om weg te geven. Een brillenkoker is altijd handig voor onderweg om de bril tegen vuil en krassen te beschermen. Een brillenkoker met zonnebril kan de kant ook in de auto leggen. Bij een felle zon heeft uw klant altijd een zonnebril bij de hand. Ook geschikt dus voor de autobranche. De meeste mensen dragen echter in de zomer een zonnebril. Dit maakt dit item voor een grote doelgroep geschikt. Op onze website vindt u ook een breed assortiment aan zonnebrillen. Bedrukte brillenkokers bestelt u al v.a. 50 stuks. Met een relatief klein budget kunt u dus dit artikel als promotiemateriaal aanschaffen. Liever onze brillenkokers beoordelen op kwaliteit? U vindt bij ieder artikel een sample aanvraag button. 

Brillenkokers bedrukken - onze snelle levertijden

Brillenkokers worden per kleur gedrukt met uw eigen logo of tekst. De opdruk plaatsen we aan de bovenzijde van de koker met max. 4 kleuren. U kunt kleine aantallen brillenkokers laten bedrukken met uw eigen gegevens. Naast een logo is er ook ruimte voor tekst, zoals een websitevermelding of een adres. Verstandig is om de maten van de brillenkoker te controleren, zodat de zonnebril er in past, we hanteren namelijk een standaard formaat. Voor grote zonnebrillen of dagelijkse brillen kan de brillenkoker dan te klein zijn. Brillenkokers kunnen we in circa 5 werkdagen bedrukken, met 2 dagen transporttijd. U heeft dan bedrukte brillenkokers in circa 7 werkdagen in huis. Een bestelling plaatst u online door alle gegevens in te vullen. Voordat wij graan drukken ontvangt u een drukproef via de mail.

Goedkope brillenkokers bedrukken

Onze goedkoopste brillenkoker is de brillenhoes van transparant PVC. Deze bestelt u bij 250 stuks voor minder dan € 1,00, met 1 kleuropdruk. De minimale afname is echter lager, u kunt onze brillenkokers al bestellen v.a. 50 stuks. Des te meer u bestelt des te lager de prijs, bestelt u bijv. 1000 stuks, dan kunt u echt heel goedkoop brillenkokers laten bedrukken. Welk aantal u ook kiest, we besteden optimale zorg aan elke bestelling. U ontvangt onze goedkoopste brillenkokers in minder dan 8 werkdagen, na akkoord op de drukproef. Bij ieder artikel vindt u een sample aanvraag button, een offerte button en een bestel button. U kiest gemakkelijk de weg die u wilt bewandelen naar een opdracht. Heeft u vragen, dan staan onze medewerkers alle werkdagen voor u klaar. Bel of mail ons via info@primarelatiegeschenken.nl. Mist u een artikel, dan kunt u ook vragen naar onze overige mogelijkheden.

Aanverwante producten zijn brillenhoesjes, schoonmaakdoekjes en zonnebrillen.