Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Brillenpoetsdoekjes bedrukken

Brillenpoetsdoekjes bedrukken met logo als promotieartikel? Bedrukte brillendoekjes zijn een goedkoop reclameartikel om weg te geven. Bij PrimaRelatiegeschenken heeft u keuze uit verschillende kleuren en modellen. Brillenpoetsdoekjes kunnen full colour of per kleur gedrukt worden. Kiest u voor full colour bedrukte brillendoekjes, dan kunt u ook foto's, illustraties of kleurrijke ontwerpen plaatsen. Brillenpoetsdoekjes zijn er in handige kleine formaten, we hebben deze echter ook in een xl-formaat. De brillendoekjes zijn gemaakt van satyn polyester of mirofiber. Deze stoffen kunnen brillen krasvrij schoonmaken van vuil en vet. Naast de gewone brillenpoetsdoekjes treft u ook brillendoekjes met sleutelhanger, in pvc-doosje of hoesje aan. Het is zelfs mogelijk om brillenpoetsdoekjes met eigen logo te produceren in een geheel eigen vorm. Bekijk ons veelzijdig aanbod aan brillenpoetsdoekjes met opdruk.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte brillendoekjes - diverse mogelijkheden

In onze webshop vindt u bedrukte brillendoekjes in verschillende formaten, materialen en kleuren. Daarnaast zijn er sleutelhanger brillenpoetsdoekjes, brillendoekjes in pvc-hoesjes, poetsdoekjes in soft pvs doosjes. Alle brillendoekjes zijn gemaakt van een materiaal die speciaal geschikt is voor het schoonmaken van zonnebrillen, leesbrillen en de dagelijkse brillen. Het zachte materiaal zorgt voor vlekvrije glazen. Vuil en vet kan krasvrij worden verwijderd. U kunt bedrukte brillenpoetsdoekjes in verschillende kleuren bestellen. U kunt kiezen uit een opdruk per drukkleur of een full colour sublimatie druk. Brillenpoetsdoekjes met opdruk kunnen geleverd worden v.a. circa 6 werkdagen. Een offerte vraagt u eenvoudig aan door gebruik te maken van de offerte button. Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen.

Brillenpoetsdoekjes bedrukken - online bestellen

Via onze website kunt u de meeste modellen direct online bestellen. U kiest de kleur, het aantal en de gewenste kleurendruk. In het volgende scherm stuurt u uw logo en bedrijfsgegevens mee. Brillenpoetsdoekjes bedrukken we per kleur of met full colour sublimatiedruk. De minimale afname is slechts 100 stuks. Des te meer u bestelt, des te goedkoper de prijs. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging. Onze grafische afdeling maakt een drukproef die u vervolgens via de mail ontvangt. Na goedkeuring van deze drukproef gaan wij uw brillendoekjes bedrukken. Een opdruk is mogelijk in eigen huisstijlkleuren. Bij ieder product vindt u tevens een sample aanvraag button. U kunt hier gratis gebruik van maken indien u het product zelf wilt beoordelen. Brillendoekjes per stuk verpakt bestelt u onbedrukt v.a. slechts circa € 0,35. Brillendoekjes bedrukt met logo bestelt u v.a. circa € 0,45 per stuk. De prijs is afhankelijk van de afhame.

Brillenpoetsdoekjes met opdruk in full colour sublimatie druk

Iets bijzonders onder de druktechnieken is wel de full colour sublimatie druk. Met deze druktechniek kunnen brillendoekjes worden voorzien van een foto of een kleurrijk ontwerp. De brillenpoetsdoekjes kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden. Plaats aan de ene kant bijv. een foto met uw logo, aan de andere kant een foto met uw bedrijfsgegevens. Zo maakt u optimaal gebruik van het drukbereik van brillenpoetsdoekjes. Bedrukken met deze druktechniek betekent een zeer scherpe weergave van foto's. Des te hoger de resolutie van de ingestuurde foto, des te hoger de kwaliteit van de opdruk. Ook deze druktechniek is geschikt voor het bedrukken van kleine aantallen brillendoekjes, u bestelt ze namelijk al v.a. 100 stuks. Met een klein budget bestelt u al opvallende brillendoekjes voor een optimale reclame van uw bedijrf.

Brillendoekjes met logo in eigen vorm

Bent u niet zo'n fan van de gewone vierkante brillendoekjes en wilt u met uw promotiemateriaal opvallend uit de toon vallen? Een goede reclame begint uiteraard met een uniek reclameartikel. We helpen u daarom graag bij het realiseren van bijzondere brillendoekjes met full colour sublimatiedruk in een geheel eigen vorm. U dient voor de keuze van de vorm binnen een bepaald formaat te blijven, maar binnen dit formaat is dus bijna alles mogelijk. Deze brillenpoetsdoekjes kunnen enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. Plaats foto's, tekeningen, illustraties, tekst en een logo. Pas het brillendoekje geheel aan, aan uw eigen huisstijkleuren en logovorm. Benieuwd naar de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend informatie aan via onze website, mail of per telefoon. U kunt ook een gratis sample aanvragen via de sample aanvraag button.

Kleine aantallen brillenpoetsdoekjes bedrukken

Ja, bij PrimaRelatiegeschenken is het mogelijk kleine aantallen brillenpoetsdoekjes te bedrukken. Onze minimale afname is slechts 100 stuks. Voor alle modellen, kleuren en druktechnieken. U vindt in onze webshop tevens verschillende formaten en uitvoeringen. Bijzonder zijn ook de sleutelhanger brillendoekjes en de brillenpoetsdoekjes die in een zacht pvc doosje worden geleverd. In een doosje worden de doekjes minder snel vuil. Hierdoor wordt de kans klein dat u met een doekje uw bril beschadigd. Onze website maakt gebruik van staffelprijzen. Bij een bepaalde afname wordt de stuksprijs steeds voordeliger. Kies voor een opdruk per kleur of een opdruk in full colour. Kies voor een enkelzijdige of een dubbelzijdige druk. Bekijk in deze categorie alle mogelijkheden

Brillenpoetsdoekjes bedrukt bestellen - snelle levertijden mogelijk

Een aantal modellen brillendoekjes kunnen supersnel geleverd worden. Na akkoord op de drukproef heeft u brillendoekjes bedrukt en wel binnen 7 werkdagen in huis. Full colour sublimatie opdruk heeft een iets langere levertijd, houd rekening met circa 10 tot 15 werkdagen. Grotere aantallen kunnen de levertijden iets vertragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Bestel brillendoekjes eenvoudig online, u kunt bij de bestelling meteen de gewenste leverdatum opgeven. Onbedrukt te bestellen in elk gewenst aantal, bedrukt v.a. slechts 100 stuks. U bestelt al brillenpoetsdoekjes bedrukt met logo v.a. € 0,40 per stuk. Voor vragen kunt u naast bellen of mailen ook ons contactformulier invullen. Ook kleine geschenken kunnen een grootse impact hebben. Brillendoekjes zijn hier een goed voorbeeld van.