Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd

Brillenzakjes

Op zoek naar goedkope bedrukte brillenzakjes? Brillenzakjes bedrukken kan eenvoudig bij PrimaRelatiegeschenken. Een relatief goedkoop artikel dat u heel eenvoudig in kunt zetten als promotiemateriaal. Er zijn verschillende soorten brillenzakjes, de zakjes zijn geschikt voor zonnebrillen, leesbrillen of gewone brillen. De brillenzakjes die gemaakt zijn van zacht materiaal, zoals microfiber, kunnen ook worden gebruikt om de bril mee schoon te maken. U kunt uw klant dan een brillenzakje en schoonmaakdoekje inéén schenken. Naast brillenzakjes kunt u ook zoeken op brillenkokers en briletuis. Brillenzakjes zijn altijd handig, ze geven de bril namelijk extra bescherming tegen krasjes en vuil. Bovendien kunnen brillenzakjes makkelijk in een jas of een tas worden meegenomen. Brillenzakjes kunnen per kleur gedrukt worden of full colour. Naast brillenzakjes kunnen ook brillendoekjes worden besteld. Bekijk in deze categorie alle mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte brillenzakjes - opdrukmogelijkheden

Er zijn diverse soorten brillenzakjes. Ieder zakje heeft zijn eigen specifieke drukkenmerken. U kunt brillenzakjes per kleur laten bedrukken of geheel in full colour. Met een full colour opdruk kunnen we ook foto's, illustraties en kleurrijke logo's plaatsen. Een full colour opdruk gaat geheel digitaal. Kiest u voor een opdruk per kleur, dan betaalt u drukkosten per drukkleur. Brillenzakjes met 1 kleur laten bedrukken is de goedkoopste oplossing. Er zijn brillenzakjes van polyester en microfiber/microvezel. Deze doekjes zijn ook geschikt voor het schoonmaken van de bril. Bestellen van bedrukte brillenzakjes kan v.a. circa 100 stuks. Sommige modellen met max. 1 drukkleur, andere brillenzakjes met max. 5 kleurendruk en de luxe brillenzakjes met full colour druk. Via onze site vraagt u gemakkelijk een offerte aan.

Brillenzakjes bedrukken met een full colour logo

Wanneer u iets meer in het oog wil springen met promotiemateriaal, dan is het een optie om brillenzakjes full colour te laten bedrukken. U zult opvallen met een geheel eigen ontwerp. U kunt gebruik maken van foto- en tekstdruk. U kunt ook een logo bijplaatsen. U vindt in deze categorie enkele voorbeelden van microvezel doekjes met full colour opdruk. De levertijd van deze doekjes is langer dan wanneer u kiest voor een opdruk per kleur. Maar dan heeft u ook nagenoeg een geheel custommade brillenzakje. Met een schitterend ontwerp een lust voor het oog van de ontvanger. Het zakje is tevens geschikt als schoonmaakdoekje. Benieuwd naar deze druktechniek? U vindt bij het product een button voor een gratis sample aanvraag.

Brillenzakjes met opdruk - de levertijd

Onbedrukte brillenzakjes kunnen in 2 werkdagen geleverd worden. U heeft de keuze uit verschillende materialen en kleuren. Brillenzakjes met opdruk kunnen in circa 6 tot 15 werkdagen geleverd worden. Dit is afhankelijk van de gekozen druktechniek. Een brillendoekje met opdruk in full colour heeft bijvoorbeeld een levertijd van circa 15 werkdagen. De full colour variant bestelt u al v.a. 100 stuks. Bedrukte brillenzakjes kunt u als promotiemateriaal meegeven bij de aankoop van een bril of zonnebril. Bij het weggeven van een zonnebril is het ook extra leuk om deze verpakt in een brillenzakje weg te geven. Dit maakt het artikel nagenoeg geschikt voor iedereen. In de zomer loopt een groot deel immers op een zomerse dag met een zonnebril. Een brillenzakje beschermt bovendien de glazen.

Brillenzakjes met logo snel online bestellen

Onze website is opgebouwd voor het snel bestellen van brillenzakjes. U kiest uw kleur, het aantal en de gewenste drukmethode met aantal drukkleuren, indien van toepassing. In het volgende scherm vragen wij om de aflevergegevens. U heeft nog ruimte voor extra opmerkingen. U kunt meteen uw logo meesturen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging. Voordat wij de brillenzakjes met uw logo gaan bedrukken ontvangt u van ons een drukproef ter goedkeuring. Na goedkeuring of een wijziging plannen wij de opdruk in. Na circa 6 tot 15 werkdagen worden de brillenzakjes met eigen opdruk geleverd. Heeft u vragen? U kunt via de telefoon of per mail uw vragen stellen aan één van onze medewerkers.