Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Broodtrommels

Onderweg trek? Dan is het handig om een compacte broodtrommel mee te nemen. U kunt deze vullen met lunch of een ander gezond tussendoortje. Het is effectief om als relatiegeschenk broodtrommels te laten bedrukken. Het is een leuk en niet al te kostbaar presentje, dat u aan uw klant weg kunt geven. Ook kinderen en scholieren zullen dankbaar gebruik maken van een leuke broodtrommel. We hebben ze voor u in allerlei varianten, kleuren en groottes. Voor de grote eter is er zelfs een broodtrommel waar maar liefst 8 boterhammen in passen. Een broodtrommel is handig om te bedrukken, we kunnen namelijk de hele bovenzijde gebruiken. Wilt u een foto laten plaatsen? Kies dan voor onze full colour te bewerken modellen.

Weergave:TegelsLijst

Diverse broodtrommels om uit te kiezen

Er is veel keuze in broodtrommels. Niet alleen qua kleur, maar ook qua materiaal en gebruiksgemak. Voor kinderen zult u kleinere modellen aanschaffen. Ontdek onderstaande mogelijkheden:

● broodtrommels voor sandwiches
● broodtrommels Jumbo extra groot
● broodtrommels met koelelement
● broodtrommels met bestek
● anti-bacteriële broodtrommels
● glazen broodtrommels

Prijzen variëren van nog geen euro per stuk tot aan 7 of 8 euro voor de luxe glazen modellen.  Voor een gevarieerde lunch kunt u broodtrommels met 2 compartimenten bestellen. Zodat u brood en fruit gescheiden kunt houden. Er zijn ook verschillende vormen. De broodtrommel voor sandwiches bijvoorbeeld, deze broodtrommel heeft exact dezelfde vorm. Natuurlijk is er veel meer keuze. U vindt het hier allemaal. Laat uw logo eens bedrukken in helder wit, dit valt op donker gekleurde trommels goed op. Uiteraard kunnen we ook in goud- of zilverkleur drukken.

Decoreeropties voor broodtrommels bedrukken

Het is natuurlijke extra leuk om uw broodtrommels te decoreren. De meeste bedrijven laten op broodtrommels een logo bedrukken. Voor scholieren en kinderen is het leuk om een foto te plaatsen, bijvoorbeeld van de klas of de school. De hele bovenzijde kan gebruikt worden voor personalisering. Dus voldoende ruimte voor al uw bedrijfs- of instellingsgegevens. De volgende grote druktechnieken zijn beschikbaar:

● tampondruk
● full colour digitaal druk
● vinyl sticker druk
● zeefdruk
● gravure

Een gravure is alleen geschikt voor broodtrommels met een houten deksel. Met onze speciale CO2 lasergraveermachine branden we als het ware het logo in de deksel. De kunststof modellen kunnen tot in full colour bewerkt worden. Goedkoop broodtrommels bestellen? Kies dan voor een tampon- of zeefdruk in één drukkleur.

Gratis logo aanpassing

Om broodtrommels goed en scherp te kunnen bedrukken werken we met speciale bestandstypen van uw logo. Om een filmproef te kunnen maken, ontvangen we graag het logo in eps-, ai- of pdf-bestand. De meeste bedrijven hebben deze bestanden direct voorhanden. Heeft u het logo zelf gemaakt? Dan zetten we deze gratis voor u om. Wilt u naast uw bedrijfskenmerk nog extra gegevens plaatsen in de vorm van tekst? Geef dan het gewenste lettertype door, ook hiervan maken we dan een drukbaar bestand. Foto's voor een full colour digitaal druk kunt u in pdf- of in jpg-bestand aanleveren. Stuur een zo scherp mogelijke foto in, des te hoger de resolutie des te scherper de opdruk. Heeft u vragen hierover, bel ons gerust, we adviseren u graag.

Onze top 5 in broodtrommels bedrukken

Ons aanbod is veelzijdig. U zult wellicht uw keuze maken op basis van grootte en kleur. We hebben voor u alvast een top 5 samengesteld. De keuze is gebaseerd op prijs en kwaliteit.

● boterham broodtrommel Noix
● stevige broodtrommel Fresh
● grote broodtrommel Lunchbox one
● luxe glazen lunchbox Bejar

Broodtrommels zijn gemaakt van stevig materiaal. Hierbij staat gebruiksgemak voorop. Sommige modellen zijn zelfs geschikt om in de magnetron te plaatsen, zodat u ook een warm tussendoortje kunt nuttigen. U kunt altijd geheel vrijblijvend een proefexemplaar aanvragen, bij ieder product vindt u onze handige sample aanvraag button.