Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd
Budget pennen bedrukken

Uw logo op balpennen laten bedrukken? Bij PrimaRelatiegeschenken vind u het goedkoopste aanbod in budgetpennen. Goedkope bedrukte pennen bestellen in allerlei kleuren, modellen, materialen en uitvoeringen. Aangepast aan uw eigen budget, geschikt voor allerlei doeleinden. U kunt ze weggeven tijdens een beurs, gebruiken voor nieuwe klanten bij trainingen, maar ze zijn ook uitermate geschikt om te versturen, bijgesloten in de factuur. Kunststof pennen is het goedkope alternatief, maar in de metalen versies kunnen wij u ook een aantal voordelige aanbiedingen doen, zelfs inclusief een stijlvolle gravure. Wanneer u goedkope bedrukte pennen bestelt doet u geen concesies aan de kwaliteit van de opdruk. Met tampon, zeefdruk of digitaal druk verzekeren wij u van de beste drukkwaliteit. Voor logo's in één kleur, maar ook voor meerkleuren logo's. 

Weergave:TegelsLijst

Ons aanbod in budget pennen

Budget pennen als goedkoop alternatief om uw beeldmerk te verspreiden. Pennen die goed schrijven en goede drukmogelijkheden hebben, dat is wat we u bieden. Met keuze uit blauwschrijvende of zwartschrijvende pennen. Rode of groene schrijfvullingen op aanvraag. Er is altijd wel een pen die past in uw prijsklasse. Kunststof pennen met en zonder grip, metalen pennen met en zonder bewerking. Er is heel veel keus in modellen en kleuren. U kunt in kleine aantallen pennen laten bedrukken of pennen snel laten leveren. Het is al mogelijk om pennen in 3 dagen bedrukt te bestellen. Mag het ietjes meer kosten? Er zijn diverse populaire modellen die een metalen clip of hoogglans zilveren onderdelen hebben. U kunt in uw bedrijf een pennenbakje met uw eigen pennen op de balie plaatsen. 

Uw logo op een merk balpen drukken

We brengen graag de beste pennen aan de man. We trekken voor u graag alle registers open om goede pennen te leveren. Kies uit bekende merken zoals Bic, Toppoint, Maxema of Senator. Dit zijn vier topfabrikaten als het om schrijfwaren gaat. Deze merken hebben allemaal een voordelige lijn. Zo kiest u toch voor een stukje kwaliteit tegen de allerlaagste prijs. Bijkomend voordeel is dat uw logo op een groot drukformaat gepresenteerd kan worden. Voor een ideale bedrijfsboodschap de beste keuze.

Goedkope bedrukte pennen bestellen

Heeft u inmiddels een betaalbare pen gevonden die u aanspreekt? Dan is het onze taak op de pennen te bedrukken. Een bestelling plaatst u via de site, de chat of per mail. Telefonisch een bestelling doorgeven kan ook. We nemen dan contact met u op over de opdruk. We ontvangen graag uw logo in EPS of PDF. Eventuele wijzigingen in het logo of een andere drukpositie passen we kosteloos voor u aan. Ook indien u andere drukkleuren wilt. U hoeft alleen maar het aantal en de kleur door te geven, aangevuld met het afleveradres. Wij werken de bestelling voor u af, zodat u na 4-15 werkdagen (afhankelijk van het model/merk) uw pennen ontvangt. Goedkope bedrukte pennen, daar kunt u geen topkwaliteit van verwachten, maar we komen wel in de buurt.