Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Budget pennen

Bestel prima budgetpennen tegen de allergoedkoopste prijs. Ook wanneer u niet al te veel uit wilt geven aan bedrijfspennen hebben wij de beste oplossing voor u. Een prachtige lijn budgetpennen, stijlvol te bedrukken met logo en/of tekst. Goedkope, echter toch fraai uitgevoerde modellen, die u rustig als bedrijfspen weg kunt geven aan klanten of bezoekers. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding. U vindt een variatie aan modellen en kleuren. Pennen met een brede, gebogen of strakke clip, al dan niet voorzien van matte of glanzende zilverkleurige top. En vergeet niet de immens populaire Hawai balpennen. Verkrijgbaar in maar liefst 5 kleuruitvoeringen en mét metalen clip en rubberen grip. U ziet het, ook met een beperkt budget kunt u de leukste pennen laten bedrukken. Kies uw model, stuur ons uw logo en wij regelen het allemaal graag voor u.

Weergave:TegelsLijst

Goedkope budget pennen bestellen

Transparant gekleurde, hardcolor gekleurde, zilverkleurige of wit gekleurde balpennen bestellen? Het kan allemaal in onze goedkope budgetserie. Verkrijgbaar vanaf kleine aantallen van 300 stuks, des te meer u bestelt, des te goedkoper de pennen. Bestel uw budget pen online tegen de scherpste prijs. U vindt bij elk product de bestelbutton. We vragen om het invullen van een aantal gegevens en u kunt tevens uw logo meesturen. Liever persoonlijk contact? We nemen ook graag telefonisch de order met u door. 

Budgetpennen, voor ieder wat wils

Voordelige pennen aanschaffen betekent niet dat u weinig keuze heeft. Integendeel, we hebben een aantal prachtige pennen in onze collectie. Met rubberen grip kiest u bijvoorbeeld model Loop, Memphis of Hawai. Wilt u een opdruk op de clip, kijk dan eens naar model Illusion of Basic X. Liever een bestseller? Ga dan voor de Baron, Sunshine of Antartica. En de goedkoopste? Dat zijn de modellen Hawai, Twisty en Twisty Frosty. We wensen u veel plezier met het kiezen van uw eigen budget pen.