Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd

Bullet journal bedrukken

Een mooie bullet journal bedrukken? We hebben een leuke collectie! Een bullet journal wordt vaak gebruikt als agenda en dagboek. Het is een soort notitieboek waarin u allerlei gedachten, maar ook afspraken en to-do dingen in kwijt kunt. We hebben prachtige exemplaren met een natuurlijke uitstraling. Voorzien van een stevige kwaliteit papier, met leeslint en elastieken band. Een bullet journal kan na verloop van tijd al gauw een levensverhaal vertellen. Dan wilt u wel dat de omslag mooi blijft. We bieden stevige exemplaren aan van bijvoorbeeld gerecycled leer of van r-pet materiaal. Een logo bedrukken we per kleur of in full colour op een zichtbare plaats, zodat u het in kunt zetten als promotieartikel. Een afname is mogelijk in kleine aantallen met snelle leveringsopties.

Weergave:TegelsLijst

Bullet journals in allerlei uitvoeringen

Heeft u binnenkort een beurs waar veel vrouwen komen? Dan is een bullet journal bedrukken als relatiegeschenk een prima keuze. Een journal die kan fungeren als dagboek of logboek en waar dagelijks herinneringen in kunnen worden geschreven. We hebben diverse mogelijkheden:

✔ bullet journal van gerecycled leer
✔ bullet journal van r-pet materiaal
✔ bullet journal van koffie dik
✔ bullet journal van steenafval
✔ bullet journal van upcycled vilt

Bespaar niet op een bullet journal. Het is immers een dagboek die dagelijks of meerdere keren per week wordt gebruik en tot aan de laatste bladzijde wordt volgeschreven en zelfs wordt voorzien van stickers, foto's en krabbels. Kies daarom een van onze kwaliteits exemplaren. Want nadien wil uw klant het boekje bewaren en weer doorbladeren. Het is in tegenstelling tot een notitieboekje een langblijvende herinnering aan uw bedrijf. Uw logo blijft in beeld, soms jarenlang. Maak daarom gebruik van de marketing mogelijkheden van dit product. We bedrukken haarscherp uw logo aan de voorzijde van de bullet journal. 

Bullet journals bedrukken met logo of tekst

Maak een potentiële klant blij door bullet journals te bedrukken. Diverse vrouwenevenementen, -clubjes -verenigingen of groepen lenen zich hier uitstekend voor. Een ontmoeting met uw bedrijf wordt een stuk eenvoudiger, omdat u een gespreksopening heeft. Bestel uw bullet journal met logo bij PrimaRelatiegeschenken. U kunt online de bestelling plaatsen. Een aanvraag gaat razendsnel wanneer u ook meteen uw logo of druktekst bij voegt. U ziet in onze shop meteen de prijzen, inclusief instelkosten en verzendkosten. Dus geen verrassingen achteraf. Voordat wij de artikelen op een adres naar keuze in België of Nederland leveren, ontvangt u een drukvoorstel. We noemen dit een digitale drukproef. Komt het voorstel overeen met uw idee, dan keurt u de drukproef goed. Is het net niet naar de zin, dan passen we de proef aan. Na akkoord gaan er slechts enkele werkdagen over de levering heen. Binnen anderhalve week is het al mogelijk om deze klantverrassingen te ontvangen!

Bullet journal full colour

Een relatie of klant aan u binden kan door middel van full colour bedrukte journal bullets. Onze full colour decoreeroptie biedt u buitengewone mogelijkheden. Grenzeloos in kleur, zodat u kleurrijke logo's, teksten, illustraties en foto's kunt plaatsen. En dat in briljante foto-kwaliteit. Zo makkelijk gaat het. Ontwerp uw design aan de hand van de drukgrootte die hoort bij het product. Er is ook ruimte voor een boodschap met een persoonlijke noot. Orginaliteit en spontaniteit in opdruk zal u veel credit opleveren. Maak ook eens een duurzame keuze. Een milieuvriendelijk full colour bullet journal voor het opslaan van allerlei ideeën en herinneringen betovert uw klant nog meer. Neem contact met ons op bij vragen. Ook online kunt u van alles regelen, van snelle offerteaanvraag tot kleine afname mogelijkheid. En last but not least, een even zo belangrijke samplebutton die u kunt gebruiken, om supersnel het product aan te vragen, zodat u het kunt voelen en testen.