Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Bureaulampen bedrukken

Help uw klant aan een mooie verlichting door bureaulampen te laten bedrukken. Ontdek draadloze en vouwbare modellen die u kwijt kunt op bureau of tafel. U kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen en kleuren. Een goede verlichting helpt om allerlei werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Of dit nu op het werk of thuis is. Een stijlvolle bureaulamp is een echte eyecatcher en creeërt ook sfeer op iedere plek. Door een logo of tekst te bedrukken blijft u tevens onder de aandacht van de klant. 

Weergave:TegelsLijst

Keuze in bureaulampen bedrukken

U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van bureau- en tafellampen. Een bureaulamp heeft net wat meer voordelen. Zo kunt u deze vaak van positie veranderen. Ideaal wanneer u gedetailleerd aan het werk bent. Het verhoogt tevens de concentratie op uw werk. Kies bijvoorbeeld:

● vouwbare bureaulamp
● draadloze bureaulamp
● bureaulamp met weerstation
● bureaulamp met draadloze speaker

Een bureaulamp met weerstation geeft u meteen ook informatie over tijd en weer. Een leuke gadget is de bureaulamp met draadloze speaker. Op de voet van de lamp legt u uw mobiele telefoon. U kunt tegelijkertijd genieten van uw favoriete muziek. U ziet dat er goedkopere en duurdere modellen zijn, voor elk wat wils. De meeste modellen zijn in wit verkrijgbaar, een aantal in kleur. Wilt u een bureaulamp met verstelbaar licht, kies dan voor model Capusla.

Bureaulampen met logo bestellen

Uw logo is vaak ontworpen door een reclamebureau. Of misschien bent u zelf achter de tekentafel gaan zitten. Een logo is de herkenning van uw bedrijf. Extra leuk is het dus om bureaulampen met logo te bestellen. Bij ons kunt u terecht voor lage startafnames, zoals 10 of 25 stuks. Ieder aantal vanaf de startafname is mogelijk. Bestellen kan eenvoudig via de webshop. U kunt ook eerst een artikel op zicht aanvragen. Mail uw gegevens eens, we maken dan geheel vrijblijvend een drukpresentatie.

Bureaulampen met tekst 

Iedere bureaulamp heeft door de vorm andere drukspecificaties. Hierdoor kan het voorkomen dat het ene model een groter drukformaat heeft dan de andere. Logo's worden de laatste tijd steeds kleurrijker en gedetailleerder. Soms lukt het niet om dit te plaatsen. U kunt dan bureaulampen met tekst bestellen. Dit kan in uw eigen lettertype en in uw eigen huisstijlkleur. Binnen het formaat kunt u allerlei gegevens kwijt. Sommige klanten plaatsen een telefoonnummer, anderen hebben liever een websitevermelding.

Weergave mogelijk in meerdere drukkleuren

U kunt drukkosten besparen door uw logo slechts in 1 kleur te laten bedrukken. Bestaat uw beeldmerk uit meerdere kleuren, dan is dit vaak ook mogelijk. Er zijn vaak meerdere posities waar u uw gegevens kwijt kunt. U kunt er ook voor kiezen om beide drukposities te gebruiken. Het maximale aantal te plaatsen kleuren is vaak 4. Wilt u advies? Mail of chat met ons. Liever persoonlijk advies, dan kunt u ons altijd bellen.