Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Buttons full colour

Buttons of naambadges full colour laten bedrukken. Het is mogelijk om foto's, illustraties, kleurrijke logo's of geheel eigen ontwerpen kleurrijk op buttons of naambadges te drukken. In onze collectie vindt u buttons in diverse groottes. Een aantal ronde modellen, maar ook rechthoekige uitvoeringen. Buttons zijn uitstekend geschikt om uw naam uit te dragen. U spelt ze eenvoudig vast op uw kledingstuk. Daarmee draagt u een zekere professionaliteit uit. Full colour bedrukte buttons zijn snel geleverd in in circa 7 werkdagen na akkoord op de drukproef. Stuur uw logo, afbeelding of foto in, wij tonen met een digitale drukproef de opdruk op de button van uw keuze. Uiteraard worden de buttons afgewerkt met een sterke beschermlaag, om de opdruk te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

Weergave:TegelsLijst

Gratis sample van een full colour bedrukte button

Nieuwsgierig naar onze druktechniek en de kwaliteit van de button. Bij ieder product kunt u een gratis button aanvragen. Zo kunt u rustig op uw gemak tot een weloverwogen beslissing komen. U bestel v.a. kleine hoeveelheden deze full colour bedrukte relatiegeschenken. Uiteraard ontvangt u voordat wij gaan drukken een drukproef via de mail. Stuur ons uw ontwerp in en ontvang de drukproef in uw mailbox.

Gepersonaliseerde full colour buttons

Naast het drukken van een logo, foto of afbeelding kunt u zelfs afzonderlijke namen op buttons laten plaatsen. Iedere button voorzien van een afbeelding en een naam van de drager. Hiervoor kunt u ons een lijst met namen sturen en de te plaatsen afbeelding. U ontvangt voor 1 persoon de drukproef, daarna zorgen wij voor het drukken van persoonsgebonden buttons. Tegen scherpe online prijzen te bestellen. Des te meer u bestelt, des te lager de prijs.

Kleurrijke mogelijkheden

Buttons zijn geschikt voor het bedrukken van foto's, kleurrijke logos, logo's met kleurverloop maar ook voor het drukken van logo's met slechts 1 kleur. Het maakt niet uit hoe de opbouw van het logo is. We gebruiken het hele beschikbare oppervlakte. Schaduwen worden perfect weergegeven, rasters en andere opmaakpatronen is tevens geen probleem. Geef uw promotie kleur en laat uw boodschap helder en opvallend uitdragen.