Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Buttons bedrukken

We kennen ze nog van vroeger. In de jaren '80 waren buttons, ook wel speldjes genoemd, enorm populair. Ook nu doen buttons met logo het nog steeds heel erg goed als uitdrager van uw logo of beeldmerk. Buttons met opdruk zijn vaak voorzien van een veiligheidsspeldje, magneet- of drukknoopbevestiging. Hierdoor zijn ze handig te bevestigen aan kleding of petten of tassen. De allereerste voorloper van de moderne button werd al in 1789 gedragen. Bedrukte buttons of metalen pinnen zijn een perfecte reclamedrager, niet alleen voor een logo, slogan, of tekst maar ook om een boodschap over te brengen. U vindt een breed scala aan mogelijkheden. Goedkope ronde speldjes met full colour opdruk van logo, tekst of fotobestelt u al voor een paar dubbeltjes (we blijven nog even in de jaren 80). Het aanbod bestaat uit diverse kleuren, formaten, vormen en groottes. Van de kleine 2,5 cm modellen tot grote metalen pinnen van zo'n 6 cm. U kunt ze zelfs in verschillende vormen bestellen, populair hierbij zijn de speldjes in t-shirtvorm. Er zijn ook buttons die te gebruiken zijn als naambadges. 

Weergave:TegelsLijst

Metalen pinnen met opdruk van bedrijfslogo of tekst

Metalen pinnen zijn een voordelig promotieartikel. Vanaf 300 stuks bestelt u rechthoekige, ronde, ovalen en vierkante pinnen met een full colour doming. De pinnen worden geleverd met een gemakkelijke vlindersluiting. Het kleinste model met een doorsnee van 2 cm bestelt u al voor ong. € 0,50. De metalen pinnen worden full colour bedrukt. Hierbij kunt u, naast bedrijfslogo of tekst, ook een foto, illustratie of een afbeelding laten drukken. De pin met uw opdruk wordt fraai afgewerkt met een glashelder harslaagje, die zorgt voor een 3D-effect en tevens uw opdruk beschermt. 

Bedrukte buttons met opdruk van een boodschap, slogan of logo

Ook de diverse modellen buttons kunnen full colour bedrukt worden. Buttons kunnen worden gedragen tijdens verschillende evenementen of congressen. Daarnaast zijn buttons gewild om een politieke of ideologische boodschap uit te dragen. Uw bedrijf kan ook uw merk of product promoten. De mogelijkheden voor bedrukking zijn divers. 

Buttons of speldjes online bestellen en laten bedrukken

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? U kunt speldjes, buttons en metalen pinnen als sample gratis of gratis op zicht aanvragen. De sample aanvraagbutton treft u bij ieder product. Voor afwijkende aantallen of drukmogelijkheden kunt u direct een offerte aanvragen. Bestellen kan met een paar muisklikken en kost u 5 minuten. Na bestelling ontvangt u meteen de orderbevestiging in uw mailbox. Voordat we uw artikelen bedrukken ontvangt u een drukproef, we nemen hiervoor altijd even contact met u op. U regelt alles eenvoudig online, wij zorgen voor een perfecte, bedrukte levering.