Cap met logo

Een petje oftewel cap met logo bedrukken is een leuk idee. Figuurlijk kun je het zien als een hoofdzaak om goede reclame te maken voor je onderneming. Immers, iemand die een cap draagt met jouw logo valt meteen op, dus ook jouw logo. Dat is duidelijk. Daarbij is een cap letterlijk een hoofdzaak. Het heeft immers te maken met het dragen van deze leuke gadget op je hoofd. Een duidelijk logo aan de voorkant van de cap of op de klep, dat zegt al genoeg. Dat valt meteen in het oog en mensen die deze cap ontvangen hebben, onthouden hierdoor de naam van jouw onderneming maar ook mensen met wie zij in contact komen. Twee vliegen in één klap dus.

Welke soorten caps en hoofddeksels in ons assortiment?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten caps en andere hoofddeksel die je heel mooi kunt laten bedrukken met jouw logo door ons als PrimaRelatiegeschenken.nl. Vraag advies voor de diverse keuzes zoals:

• Katoenen cap
• Cap 5 panel
• Cap voor kinderen
• Katoenen twill pet
• Safety pet

De diverse caps zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Neem bijvoorbeeld de Cap 5 panel. Dit kan de basic met klittenbandsluiting zijn, wit met gekleurde klep of juist de cap 5 panel Kids met klittenbandsluiting. Of kies voor de kantoenen pet met kunststof cap. Maar een zonnehoed misstaat natuurlijk ook niet en werkt net als een cap tegen de felle zon. De kleurkeuze is tevens enorm. Dit kunnen basic kleuren zijn zoals wit, grijs of zwart maar natuurlijk ook juist felle kleuren zoals geel, oranje of groen.

Cap met logo

Cap met logo naar eigen wens bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Bekijk welke bedrukte caps het meeste bij jouw winkel of bedrijf passen. Komen er veel kinderen, zorg er dan voor dat je leuke caps voor kinderen in je zaak hebt. Of bijvoorbeeld wanneer je op een beurs staat. Als éénmalige actie of toch met enige regelmaat. Maar heb je alleen met volwassenen te maken, geef je relaties dan een basic cap of juist de kleurrijke versie. Stuur je gewenste logo naar ons toe. Kijk op deze website hoe dit in z’n werk gaat aangaande de bestanden. Wij helpen je hiermee verder. Je ontvangt ook eerst een digitale drukproef om te bekijken of de bedrukte cap ook echt naar wens is. Zo niet, dan valt één en andere nog aan te passen.

Cap met logo bestellen

Diverse druktechnieken voor de cap

Wij gebruiken diverse druktechnieken om een logo of pakkende tekst goed op het product, in dit geval de cap, te krijgen. Dit kan met name zijn: tampondruk, zeefdruk, full colour bedrukking, digitale bedrukking of bijvoorbeeld borduring. Elke bedrukking heeft een eigen effect maar dat is ook weer naar wens van jouw als klant. Welke type bedrukking voor een mooi logo op de cap is voor jou belangrijk, wat is jouw eigen smaak? Bespreek het met ons per telefoon of per e-mail.

Contactformulier