Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Chocolade doosjes

Maak indruk bij nieuwe klanten of relaties door chocolade doosjes te bedrukken. In onze webshop vindt u lekkere chocoladebonbons of -schildjes, verpakt in doosjes. We hebben verpakkingsdoosjes in verschillende vormen, zoals doorzichtige, kartonnen en blikken doosjes. Allemaal gevuld met de heerlijke (Belgische) chocolade. Ook nog eens verkrijgbaar in de smaken melk, wit en puur. Sommige chocolaatjes ook nog een luxe per stuk verpakt. Beloon een klant voor een aankoop en geef eens lekkere chocolade mee. U zult verrast zijn van de positieve uitwerking van dit product. Chocolade is natuurlijk geschikt om alleen om te eten, maar delen is leuker. Onze chocolade verpakkingen kunnen worden voorzien met uw eigen bedrijfsgegevens. Chocoladebonbons kunnen zelf voorzien worden van uw logo. Om uw gegevens goed zichtbaar te maken worden deze verpakt in transparante doosjes. Bekijk rustig eens de mogelijkheden. Bestelle kan v.a. 50, 100 of 150 stuks, dat ligt er aan welke doos u kiest. Beloon ook relaties met deze geschenken, u zult ze langdurig behouden.

Weergave:TegelsLijst

Ideeën om chocolade doosjes te bedrukken

Chocolade is in de hele wereld geliefd, sommige mensen zijn er zelfs verslaafd aan. De pure variant zit ook nog eens bomvol met goede mineralen. Er zijn mogelijkheden genoeg om lekkere chocolade doosjes te laten bedrukken:

- 1, 2, 3 of 4 verpakte chocoladebonbons in transparante doosjes
- chocolade schildjes verpakt in transparante doosjes
- blikjes chocolade 
- diverse soorten kartonnen doosjes met chocolade
- geschenkdoosjes met chocolade

Dit is slechts een deel van onze collectie. De keuze betreffende de vorm en smaak is groot. Onze full colour bedrukte chocolade is ook verkrijgbaar in hazelnoot praliné. Blaas uw promotiecampagne nieuw leven in door chocolade doosjes te bedrukken. We helpen u graag, ook bij speciale wensen.

Diverse soorten druktechnieken

Doosjes en andere verpakkingsvormen zijn op een groot drukformaat te voorzien van allerlei gegevens. Denk aan uw beeldmerk, een leuke tekst, afbeelding of foto van uw bedrijf. We drukken de meeste doosjes met onze full colour druk machines. Bijzonder is echter wel de chocoladebonbons die zelf worden voorzien van een logo. Deze logobonbons kunt u in leuke doosjes bestellen. Deze zijn zelfs per stuk verpakt verkrijgbaar. Logobonbons bestellen betekent gegarandeerd succes. Deel ze uit bij de koffie wanneer er een feestelijke bijeenkomst is. Heeft u een belangrijke afspraak met een klant, serveer het bij het aanbieden van een kopje koffie. Wij zorgen voor een perfecte weergave van uw logo, zodat uw chocolaatjes bij iedereen het water in de mond doet lopen. 

Bijzondere mogelijkheden om chocolade doosjes te bedrukken

Luxe goudkleurige geschenkdozen gevuld met chocolade bestellen? Chocolade voor Kerst- of Paasvieringen? Het is allemaal mogelijk. Mail ons uw wensen en wij geven u een overzicht van de mogelijkheden. Compacte kartonnen doosjes met Belgische chocolade zijn ook beschikbaar. En dit alles kan meestal geleverd worden in 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Naast doosjes zijn ook andere verpakkingsvormen mogelijk, zoals flesjes, potjes en blikjes. Vraag een catalogus aan met alle mogelijkheden. Chocolade is een heerlijke promotie die zeker wordt onthouden. Vraag een offerte voor uw aantal te bedrukken chocolade doosjes. Wij geven u dan een helder beeld van alle kosten.

chocolade doosjes bedrukken