Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Chocolade per stuk

Niets is zo lekker om weg te geven als chocolade. Bij ons kunt u prima chocolade per stuk verpakt bedrukken. Heerlijke chocolade heeft een enorm promotiebereik. Bij klanten en relaties valt het prima in de smaak. Kies uit vierkante, ronde of rechthoekige chocolaatjes. Onze chocolade bonbons zijn ook de moeite waard. Gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade. Bedenk eens welke smaak u kiest, melk, puur, wit of hazelnoot praliné. Verpakt in transparante doosjes of zorgvuldig ingepakt in wikkels. Serveer eens chocolade bij de koffie of deel ze uit aan beursbezoekers. Fleur feesten en bedrijfsuitjes op met gepersonaliseerde chocolade. Open een deur bij nieuwe klanten en trakteer op, soms verslavende, chocolade. Bestel voldoende, want voor u het weet is het op. Gelukkig kunt u bij ons makkelijk nabestellen. Per stuk verpakte chocolade kunt u al v.a. kleine aantallen.

chocolade per stuk verpakt laten bedrukken

Terug naar:

Weergave:TegelsLijst

Chocolade in diverse smaken en vormen

Wij hebben een gevarieerde keuze in smaken en vormen. Belgische chocolade in de smaken puur, melk, wit en hazelnootpraliné. De chocolade wordt zorgvuldig verpakt in folie, we personaliseren de wikkel, dit kan met een full colour druk. Luxe chocolade bonbons worden voorzien van een eetbaar logo. We geven u graag een aantal voorbeelden:

- 5 grams chocolaatjes per stuk in wikkel
- rechthoekige chocolade tabletjes in wikkel
- goedkope Napolitan chocolaatjes in wikkel
- chocolade sticks van circa 8 gram
- chocolade bonbons
- logo bonbons met eetbaar logo

Zo maar even een greep uit onze collectie. Bestellen is al mogelijk v.a. 50 stuks. De voordelige chocolaatjes gaan v.a. 500 stuks. Chocolade kan helpen om de klant te prikkelen tot het doen van een aankoop. Heeft u bijvoorbeeld een koffieruimte in uw winkel voor wachtende bezoekers? Of wilt u koffie aanbieden in een kapperszaak. Trakteer klanten dan eens op een lekker tussendoortje. U zult versteld staan van de positieve reactie. Op den duur wordt u zelf beloond.

Eetbaar logo op chocolade per stuk

Onze logo bonbons zijn ook per stuk verpakt verkrijgbaar. De presentatie is in een transparant doosje, waardoor de klant meteen een blik werpt op uw logo. Een verrassend anders en uniek promotieartikel. Kies uit twee verschillende vormen, namelijk rond en vierkant. Bovenop de bonbon plaatsen we in full colour uw logo. Bedenk welke smaak u prefereert, we hebben beide vormen beschikbaar in puur, melk en wit. Bestellen kan v.a. slechts 150 stuks. Staat u op een beurs, maak dan eens gebruik van deze manier van promoten. We garanderen dat uw concurrentie ver achter u blijft. Onze chocolade wordt gemaakt door de grootste chocoladeproducent ter wereld, Barry Callebaut. Hierdoor zijn onze logobonbons extra scherp geprijsd. Barry Callebaut is onder andere specialist in Belgische chocolade.

Welke aantallen chocolade per stuk bedrukken

Wilt u niet al te veel geld uitgeven aan een bijzonder relatiegeschenk, dan zijn bedrukte chocolaatjes die per stuk zijn verpakt erg aantrekkelijk. U heeft hiermee een groter bereik onder nieuwe klanten en relaties. Bestel wat handig is voor u. Kleine bedrijven kunnen bij ons klein inkopen, grote bedrijven kunnen grotere aantallen bestellen. Uiteraard gaat het niet alléén om de grootte van uw bedrijf, maar ook het soort evenement speelt een grote rol. Gaat u naar een beurs, dan zult u misschien wat meer in willen kopen. Heeft u een jubileum dan volstaat waarschijnlijk de laagste minimale afname. Wij bieden u de scherpste prijs, goed advies en een snelle levering. Ieder artikel heeft verschillende prijzen. De kwaliteit en het gewicht van de chocolade is van invloed op de prijs. Voor ieder budget hebben we iets leuks. Alle smaken en vormen zijn optimaal te voorzien van uw eigen beeldmerk. Daarbij heeft de wikkel natuurlijk een groot drukformaat, die u geheel all over van al uw gegevens kunt voorzien. Direct weten wat het gaat kosten? Vraag dan voor het gewenste aantal een heldere offerte bij ons op. Chocolade per stuk verpakt laten bedrukken is nu eenmaal de beste excuus om met klanten in contact te komen.

Bijzondere varianten chocolade

Op zoek naar iets bijzonders, denk dan eens aan de onderstaande varianten. Ook deze bieden wij per stuk verpakt aan:

- kleine chocolademuntjes per stuk verpakt
- kartonnen doosje full colour met euromunt chocolade
- 1 mars verpakt in full colour goudstaaf verpakking
- chocolade hartjes 
- kinderverrassingsei van Ferrero

Voor de kleintjes is natuurlijk vooral de kinderverrassingsei een prachtig artikel om te geven. Een lekkere melkchocolade-ei voorzien van een verrassend speeltje. Dit ei wordt per stuk verpakt in een transparante kunststof verpakking. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

chocolade per stuk verpakt bedrukken

 

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën:

Andere populaire relatiegeschenken categorieën: