Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Chocolade tablets

Wilt u chocoladetablets met logo bestellen? Een prima keuze om weg te geven tijdens beurzen, jubilea of evenementen. De chocoladetablets worden per stuk verpakt in een foliewikkel, daaran worden deze voorzien van een eigen gepersonaliseerde papieren wikkel. Deze chocoladetablets zijn ook geschikt om bij de balie te leggen of te presenteren met een kopje koffie of thee. Deze artikelen zijn dan ook niet branchegebonden. In een bezoekersruimte of wachtkamer van ieder bedrijf kan dit worden aangeboden. Een voordelige manier om de klant te verwennen en de klant zal het zeker onthouden. Wanneer u het aanbiedt met uw eigen logo, al dan niet verpakt in een transparante box, het blijft een leuk en tongstrelend idee. Bekijk hieronder alle voordelige mogelijkheden voor chocoladetablets met eigen logo.

Weergave:TegelsLijst

Onze collectie aan chocoladetablets met logo

Er zijn diverse mogelijkheden om lekkere chocoladetablets met logo te presenteren. We hebben een collectie aan per stuk verpakte tablets of per presentatiedoos bedrukte tablets. Om optimaal te kunnen profiteren van het onder de aandacht brengen van uw logo wordt elk chocolaatje apart verpakt. Hieronder vindt u een aantal ideeën:

• per stuk aan te bieden chocoladetablets
• per presentatiedoos aan te bieden chocoladetablets
• choclade in diverse vormen en formaten
• chocoladebonbons per wikkel verpakt

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk daarbij aan verschillende thema's, zoals Pasen. U kunt trouwens mini en midi chocoladetablets aanbieden bij een kopje koffie of thee. Het komt erg professioneel over wanneer de chocolade bedrukt is met uw eigen logo, dit betekent dat u oog voor detail heeft. De klant zal dit erg waarderen.

Chocoladetablets met logo worden geaccosieerd met tevredenheid en emotie

Chocolade is een heerlijk tussendoortje. Chocolade staat tevens in verbinding met de emotie van de klant. Wanneer uw klant tevreden is met de aangeboden lekkernij zal zijn tevredenheid geaccosieerd worden met uw bedrijf of merk. Iedereen kan blij worden gemaakt met een relatief goedkoop presentje. Bedank een sponsor, nieuwe klant of hardwerkende medewerkers. Pure chocolade bevat ook nog eens heel veel goede stoffen voor ons lichaam. Bij PrimaRelatiegeschenken is van alles mogelijk in verschillende afnames. U kunt eenvoudig bijbestellen wanneer de chocoladetablets op zijn. Probeer eens een aantal chocolaatjes bij de balie of receptie neer te leggen. Een wachtende bezoeker zal een gelukkiger mens worden.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Ons doel is om u 100% tevredenheid te garanderen. Logisch is het dan ook dat wij u chocolade aanbieden die gemaakt is van de beste ingrediënten. Onze medewerkers regelen alles voor u, van het maken tot de drukproef tot aan de uiteindelijke levering. De opdruk van het logo is namelijk net zo belangrijk als de smaak van het product. Daarom ontvangt u van ons altijd een drukproef. Bekijk achter uw computer hoe het eruit komt te zien. En wilt u het anders, dan passen we het graag aan. Uw logo plaatsen wij tot in full colour op de papieren wikkel, vanzelfsprekend met onze moderne drukmachines. Onze medewerkers weten van de hoed en de rand, reageren snel en zijn in staat om vakkundig advies te geven. Heeft u vragen over onze chocoladetablets met logo? Stel ze gerust via de telefoon of per mail.

Af te nemen hoeveelheden voor chocoladetablets met logo

Wilt u veel of weinig chocoladetablets bestellen? De mogelijkheden in hoeveelheden zijn afhankelijk van het product. Onze uiterst goedkope varianten hebben een minimale afname van 3000 stuks, maar zijn hierdoor ook extra aantrekkelijk geprijsd. Alle wikkels worden custommade gemaakt. Kleinere hoeveelheden kunt u bestellen bij duurderde producten, zoals de box die voorzien is van 9 chocoladetablets met logo. Vergis u niet in de aantallen, 3000 stuks lijkt veel, maar tijdens een grotere beurs deelt u deze aantallen zo uit. U kunt meteen een duidelijke offerte aanvragen, dan weet u meteen hoeveel u kwijt bent aan uw bestelling. Bekijk in onze webshop alle mogelijkheden, u zult merken dat de prijs bij grotere aantallen steeds lager wordt.

Allerlei soorten overheerlijke chocolade

Bij ons vindt u behalve chocoladetablets diverse andere soorten chocolademogelijkheden. We bieden hierin nog veel meer keuze, zoals sticks, repen, adventskalenders en bonbons. Met brede mogelijkheden voor een opdruk van uw logo. Bonbons worden bijvoorbeeld met een eetbaar logo gedrukt. In overleg met ons is veel mogelijk, zelfs chocolade geheel naar eigen model en verpakkingswens. Mail ons om uw ideeën kenbaar te maken. Samen met ons kunnen we uw gedachten voor een chocolade artikel uitwerken. Voor kinderen zijn er ook diverse mogelijkheden, zoals kinderverrassingseieren, paashaasjes en m&m's in een zakje.