Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Chocoladerepen

Breng eens wat zoetigheid aan in uw nieuwe promotiecampagne en laat chocoladerepen bedrukken. Chocolade is er in allerlei vormen, maar van de repen geniet men het langst. Geef ze weg aan diegene die het verdienen, of dit nu klanten, medewerkers, jubilarissen of relaties zijn. Onze repen kunnen geheel full colour bedrukt worden. Onze lekkere, doorgaans Belgische chocolade wordt eerst beschermd verpakt in folie, daarna komt de full colour wikkel. Bestellen is mogelijk v.a. 500 stuks, echter bieden we ook opties voor lagere aantalen. Repen zijn beschikbaar in 50 of 75 grams tabletten. Chocoladerepen kauwen zo lekker weg. Om samen of alleen van te genieten. Verzin een pakkende tekst of laat uw logo bedrukken. Foto's en afbeeldingen zijn ook mogelijk.

Weergave:TegelsLijst

Twee soorten chocoladerepen om te bedrukken

Onze chocoladerepen zijn in twee uitvoeringen beschikbaar. Een midi versie en een maxi versie, te weten 50 en 75 grams chocolade verpakt in één wikkel. In circa 2 weken leverbaar met uw eigen ontwerp. 

Natuurlijk is er veel meer keuze in chocolade. U treft chocolade per stuk verpakt, in sticks, luxe dozen, adventskalender en seizoengerelateerde chocolade, zoals chocoladepaashazen en chocoladekerstmannen. Wat we zeker weten is dat chocolade een geliefd lekkernij is voor heel veel mensen. Waardeer de smaak van uw klanten door chocoladerepen te bedrukken. U zult in een goed daglicht komen te staan. Geschikt als weggeeftraktatie bij vele evenementen en feestelijkheden. Ook bedrijfsuitjes kunnen opgefleurd worden door aan het eind een lekkere chocoladereep mee te geven.

chocoladerepen bedrukken

Onze full colour druktechniek is geschikt voor foto's

Chocoladerepen kunnen op een heel groot drukformaat voorzien worden van heel veel informatie. Ook een leuke actie tijdens een jubileum is mogelijk. Laat bijvoorbeeld eens een foto drukken, dit kan een afbeelding zijn van de branche waarin u werkt, maar ook het product dat u aanbiedt. Plaats er een bijpassende tekst bij en uw bedrijfsgegevens. Dan wordt het allemaal echt een chocoladefeestje. Onze grotere repen kunnen besteld worden v.a. 264 stuks, de prijsindicatie is circa € 2,00 per reep. De houdbaarheidsdatum voor dit product is circa 12 maanden. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Maak ook eens gebruik van onze mogelijkheid tot het aanvragen van een vrijblijvende drukproef. Dit maakt uw keuze nadien wellicht iets makkelijker. Want we maken er iets moois van!

Laagste aantallen chocoladerepen bedrukken

Wilt u niet heel erg veel chocoladerepen bestellen, kies dan voor onze laagste startafnames. Deze zijn voor de 50 grams repen 500 stuks en voor de 75 grams repen 264 stuks. Zorg dat u niet teveel repen op voorraad heeft, in verband met de beperkte bewaarduur. U kunt achteraf beter iets bijbestellen dan te moeten weggooien. Heeft u toch meer repen nodig, maak dan gebruik van hoog oplopende kortingen. Met onze snelle offerte button vraagt u door weinig gegevens in te vullen heel snel een offerte aan. U ontvangt daarna heel snel van ons een helder overzicht van alle prijzen, staffelaantallen en mogelijkheden. Wij vinden klanttevredenheid ook belangrijk. We reageren daarom snel en u kunt contact met ons opnemen via 085 792 0094 of info@primarelatiegeschenken.nl.