Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Chocoladewikkels

Chocolade is voor veel klanten en relaties een favoriet geschenk. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u de wikkels van de chocolade met eigen logo bedrukken. Bedrukte chocolade wikkels zijn in verschillende formaten en mogelijkheden te bestellen. Een gratis chocolaatje als relatiegeschenk zal letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen. We kunnen chocoladewikkels per kleur of in full colour bedrukken. Met de full colour druktechniek is het mogelijk om foto's, illustraties en tekeningen te plaatsen. Zo maakt u een uniek geschenk. Naast een perfecte opdruk heeft onze chocolade natuurlijk ook de beste smaak. Onze chocolade wordt gemaakt door één van de grootste chocoladefabrieken van Europe, uiteraard gemaakt van de beste ingrediënten. De chocolade in wikkels zijn per stuk te bestellen of in een leuke presenteerdoos. Kies uit schildjes, sticks of repen. Chocolade laten bedrukken is een veelzijdig artikel om weg te geven, als gratis traktatie bij een beursstand, voor uw personeel als bedankje of voor unieke klanten en relaties. Iedere zoetekauw zal uw (Belgische) chocolade waarderen. Bekijk hieronder ons aanbod in bedrukte chocoladewikkels.

Weergave:TegelsLijst

Chocolade wikkels bedrukken - een variatie aan mogelijkheden

Chocolade wikkels bedrukken als origineel relatiegeschenk. Bij ons bestelt u v.a. 250 stuks overheerlijke chocolade in full colour bedrukte wikkels. Daarnaast is een opdruk per kleur mogelijk. We bedrukken chocolade wikkels al over. Van compacte vierkante schildjes tot complete chocoladerepen. Voor elke gelegenheid een smaakvol product. Tracteer uw klanten en relaties met de beste chocolade. Bestellen doet u eenvoudig online. Via onze bestelmodule kunt u meteen het ontwerp of een logo meesturen. U ontvangt vooraf altijd een drukproef ter goedkeuring. Na akkoord plannen we de order in en starten de productie.

Bedrukte chocolade wikkels met Belgische chocolade

U wilt natuurlijk klanten naar uw beursstand lokken. Of die ene belangrijke klant een leuk presentje geven. Daarom maken we gebruik van de beste chocolade met de fijnste ingrediënten. U kunt online meteen een offerte aanvragen voor het product naar keuze. Ieder product heeft zijn eigen minimale afname. Zo kunt u vierkante chocolade schildjes full colour bedrukt bestellen v.a. 3000 stuks, maar kunt u goedkope chocolade blokjes al bestellen v.a. 500 stuks. U bestelt al bedrukte chocoladewikkels voor nog geen € 0,50 per stuk. Bij al onze chocolade met wikkels vindt u een offerte knop, sample aanvraag knop en bestelknop. U beslist zelf de weg naar de bestelling. Liever eerst onze chocolade proeven? Vraag dan een gratis sample aan van bedrukte chocoladewikkels.

Chocolade wikkels full colour bedrukken

In ons assortiment vindt u luxe en goedkope chocolade met wikkels. Diverse artikelen zijn full colour te bedrukken met bijv. een foto. Het is zelfs mogelijk om een box te bestellen, waarbij iedere rij met een andere full colour opdruk wordt voorzien. U kunt vierkante en rechthoekige schildjes bestellen, daarnaast zijn ook de chocoladesticks en repen populair. Maak gebruik van onze scherpe prijzen. Onze shop maakt gebruik van hoge kortingen wanneer u grotere aantallen besteld. Chocolade kan voor iedere gelegenheid gegeven worden, beurzen, evenementen en diverse feesten. Als goedkoop weggevertje of als luxe geschenk. Bekijk ons gevarieerd aanbod.

Chocolade wikkels met opdruk bestellen

U bestelt chocolade wikkels met opdruk eenvoudig online. U kiest het formaat van de wikkel, het aantal en de gewenste druktechniek. Daarna klikt u op bestellen. In het volgende scherm vragen we om uw bedrijfsgegevens. U kunt uw logo voor de opdruk meteen meesturen. Bestellen is al mogelijk v.a. 250 stuks. Vooraf een sample aanvragen is ook mogelijk. Een offerte button vindt u ook bij ieder product. Uiteraard wordt de chocolade eerst per stuk verpakt in een beschermfolie, daarna volgt de wikkel met opdruk. We zorgen tevens voor een ruime houdbaarheidsdatum. Heeft u vragen? Mail, bel of chat met ons.