Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdClick clack doosjes

Vang de blik van uw klanten en laat click clack doosjes bedrukken met eigen gegevens. Een zoete trakatie die verpakt geleverd wordt in handige click clack blikjes. Deze blikjes zijn makkelijk te openen en te sluiten door het kliksysteem. We hebben heel veel mogelijkheden in click clackblikjes. Allereerst zijn ze leverbaar in heel veel verschillende kleuren, daarnaast kunt u ze laten vullen met werkelijk heel veel soorten snoep. Deel ze eens uit op een beurs of evenement, het is een echte eyecatcher. Bekijk eens de verschillende mogelijkheden, formaten en snoepsmaken. Optioneel is een ingrediëntensticker, adressticker of sleeve. Bestellen kan al v.a. slechts 50 stuks. Kies uit de standaardsmaken (suikervrije) mintjes, chocoladesnoepjes, hartjes of laat ze vullen met lekkere Haribo of Dutchdex snoep. Er is keuze in een gevarieerde inhoud van circa 12 tot wel circa 80 gram. Click clack blikjes zijn kleine geschenkjes, maar hebben een grote uitstraling. Er is altijd wel een gelegenheid om click clack doosjes te bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Click clack doosjes bedrukken, een echte blikvanger

Bij ons heeft u keuze uit heel veel soorten mogelijkheden voor het bedrukken van het perfecte click clack doosje. Kies een kleur die past bij uw huisstijlkleur of laat de kleur terugkomen in het deksel of het doosje. De kleurkeuze is gevarieerd. U vindt onder andere bij ons:

- click clack blikjes met circa 12 gram snoepjes
- click clack blikjes met circa 25 gram snoepjes
- grote zilverkleurige click clack blikjes
- rechthoekige click clack blikjes
- hartvormige click clack blikjes
- hoge click clack blikjes

Qua kleur en snoepsmaak is er heel veel keuze. Bij een beperkt budget kunt u uw bedrijfsgegevens in één kleur laten bedrukken. Dat is de voordeligste optie. Beloon ook eens vaste klanten met een cadeautje, vaak wordt deze groep vergeten, en richten we ons alleen op het krijgen van nieuwe klanten. Zet vrijwilligers eens in het zonnetje of breng u bedrijf onder de aandacht tijdens Koningsdag of Valentijnsdag. Kortom, keuze genoeg in verschillende situaties.

Verschillende drukmogelijkheden bij PrimaRelatiegeschenken

Om de click clack blikjes mooi, scherp en helder te kunnen voorzien van een logo of andere informatie gebruiken wij verschillende drukmachines. Overleg eens met ons wat uw wensen zijn. Stuur voor advies uw logo of druktekst. Aan de hand daarvan geven wij het perfecte advies voor plaatsing. Wij gebruiken zeefdruk en full colour druk. Beide druktechnieken geven een iets ander effect aan uw logo. We mailen u vooraf altijd een gratis digitale drukproef. Zo kunt u van te voren even checken of de opdruk naar wens is. Bel of stuur ons een e-mail met uw wensen. Kijk gerust eerst eens naar alle mogelijkheden op onze website. Speciale aanvragen kunt u ook altijd bij ons neerleggen.

Wilt u veel of weinig click clack doosjes bedrukken?

Bij ons is er van alles mogelijk. Weinig click clack blikjes bestellen is mogelijk, maar ook hele grote aantallen. Een kleiner julbileum of event vraagt nu eenmaal om andere aantallen dan grote beurzen of promotieacties. Grote winkels zullen grotere aantallen bestellen dan de lokale kapper. Bekijk in onze webshop gewoon wat handig is qua aantallen. Bestellen kan v.a. 50 stuks. En heeft u toch niet voldoende besteld, dan kunt u eenvoudig bijbestellen, wij bewaren al uw gegevens. Interesse en benieuwd naar de kosten? Vraag een heldere offerte aan. Dat u als klant tevreden bent is voor ons erg belangrijk. Wij helpen u daarom graag met het maken van een smakelijke reclame doorr bedrukte click clackdoosjes te vervaardigen.