Collectie pennen

Pennen bedrukken als relatiegeschenk? Bestel snel en betrouwbaar uit onze fraaie collectie bedrukte pennen. U vindt hier een breed scala van op maat gemaakte kunststof pennen. Met talloze mogelijkheden om uw pennen te laten bedrukken met uw eigen logo. Zo heeft u de keuze uit zeefdruk bij afzonderlijke drukkleuren, tampondruk voor op de clip, lasergraveren op metaal, 360 gr. rondombedrukking of digitale HD print rondom. De keuze uit de afwerking is tevens variabel, kiest u voor hardcolor, transparant of frosted? U kunt balpennen laten bedrukken met of zonder comfortabele grip. Keuze uit metalen of kunststof clip. U ziet het, er valt veel te kiezen en te combineren, de keuze van de pen is aan u. Wij bedrukken daarna professioneel uw gekozen pen met uw eigen logo.

Collectie pennen

Gratis samples opvragen van bedrukte pennen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Wilt u diverse pennen zelf beoordelen om daarna een keuze te maken?  U kunt gratis samples aanvragen van een aantal pennen met logo naar keuze. We sturen u graag een bedrukt sample. zodat u ook de bedrukking zelf kunt testen. Vooral bij gekleurde pennen is het verstandig een gratis sample aan te vragen om te beoordelen of de kleur past bij uw huisstijlkleur of logo. Middels de chat, de mail of via onze sampleaanvraagbutton kunt u offertes en samples van pennen eenvoudig online aanvragen. Daarna kunt u een bestellen plaatsen en de pennen door ons laten bedrukken met uw eigen logo.

Snelle verzending van pennen met logo

Afhankelijk van de gekozen druktechniek is het mogelijk om een bestelling van pennen sneller te leveren dan de standaard levertijd. Heeft u een deadline? Overleg dan met ons of wij uw gekozen pennen in de spoedservice kunnen bedrukken. Als de planning het toelaat kunnen wij iets met de leverdatum schuiven. We hebben tevens een categorie voor snel pennen bedrukken, hier kunt u altijd terecht voor een snelle levering. Vooral handig als u relatiegeschenken wilt weggeven tijdens een beurs of event.