Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Contigo drinkflessen

Contigo is de nummer één van de wereld in hoogwaardige drinkflessen. Bij PrimaRelatiegeschenken heeft u een ruime keuze uit verschillende aantrekkelijke designs en kleuren. Alle Contiga drinkflessen zijn te bedrukken of te graveren met eigen logo of tekst. Voor de bedrukking is een ruim drukformaat voorhanden, zodat uw logo duidelijk in beeld komt. Contige drinkflessen zijn direct herkenbaar aan de strakke en stijlvolle vormgeving. Bestellen kan al v.a. zeer kleine aantallen. Het is mogelijk om de Contigo drinkflessen bedrukt of onbedrukt te leveren. Contigo is werkelijk dé uitblinker in kwaliteit, vormgeving en technologie. Wanneer u deze prachtige drinkflessen laat bedrukken heeft u een luxe relatiegeschenk in handen dat lang meegaat. Bekijk de mogelijkheden, vraag een gratis drukproef of test een gratis sample (op zicht). We helpen u graag een weloverwogen keuze te maken.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte Contigo drinkflessen, kiezen voor kwaliteit

Alle bedrukte Contigo drinkflessen zijn gegarandeerd lekvrij. Deze innovatieve Contigo waterflessen en thermobekers zijn geurloos, smaakvrij en BPA-vrij. De mogelijkheden voor het bedrukken zijn zeer divers. Naast een gravure op de RVS thermosbekers, -flessen, en -bekers is voor de kunststof waterflessen ook een kleurendruk mogelijk. Naast drinkflessen kunt u kiezen uit bekers of infusers. Alle RVS uitvoeringen zijn dubbelwandig en zijn geproduceerd volgens de allernieuwste technieken.

Contigo waterflessen met logo bedrukken

Wanneer u Contigo waterflessen laat bedrukken met logo ontvangt u een product met maar liefst 2 jaar garantie. In gesloten stand wordt de drinktuit optimaal beschermd tegen vuil en microben. Een logo drukken we doorgaans in het midden van de beker of fles. Alle drinkflessen zijn voorgedrukt of -gegraveerd met het eigen logo van Contigo. Zo weet u dat u een échte Contigo ontvangt. De drinkflessen zijn met één hand te bedienen en gegarandeerd lekvrij. Welke Contigo waterfles laat u met uw eigen logo bedrukken?

Wat hebben Contigo drinkflessen en drinkbekers u te bieden?

Contigo bestelt u wanneer u kiest voor duurzame relatiegeschenken. Doordat de flessen en bekers lekvrij zijn, zijn ze écht overal en altijd te gebruiken:

- Strakke en stijlvolle vormgeving
- Stevig, sterk, duurzaam en gegarandeerd lekvrij
- Bediening met één hand
- 2 jaar garantie bij normaal gebruik
- V.a. kleine aantallen te bedrukken met logo
- Ruime druk- en graveermogelijkheden

Kies uw model, ervaar en test het product. Neem eenvoudig contact met ons op voor de mogelijkheden via chat, telefoon, mail of direct via de webshop.