Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Cross pennen collectie

Hier vindt u unieke balpennen van het prestitieuze merk Cross. Amerika's eerste fabrikant van hoogwaardige schrijfinstrumenten, zoals pennen en vulpennen. U ontdekt hier een prachtige collectie Cross balpennen, te graveren met uw logo en/of tekst. Een combinatie van vernuft design en vakmanschap. Subliem afgewerkt met een levenslange Cross garantie. Kies uit klassieke, tijdloze modellen, waaronder de Cross Click Classic of de Cross Calais balpen. Een all-time favourite is de Century lijn, wellicht de bekendste Cross balpennen om te laten graveren. Nu exclusief in meerdere modellen leverbaar. De hele collectie is direct uit voorraad leverbaar en zijn gegraveerd te leveren in 6 werkdagen na akkoord op de drukproef. Uiteraard worden alle modellen geleverd met een bijpassend Cross geschenkverpakking. Cross pennen laten graveren kan al v.a. zeer kleine aantallen. Bestellen doet u gewoon online via de site.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Kleine aantallen Cross pennen graveren

Cross balpennen zijn het ultieme relatiegeschenk. U geeft ze aan mensen die net iets meer voor u betekenen. Daarom kunt u onze collectie v.a. kleine aantallen laten graveren. Naast een uitgebreide serie penmodellen is er tevens een touch pen en multifunctionele pen beschikbaar. De Cross Tech2 Stylus heeft een rubberen toppointer voor het bedienen van smartphones. De Tech 3+ is een multifunctionele balpen, de pen beschikt over 2 kleuren inkt, een vulpotlood en gum. Standaard wordt deze geleverd met 3 HB-vullingen. U bestelt het aantal dat u nodig heeft.

Klassieke kleurkeuze 

De hele lijn omvat balpennen met een zwartschrijvende vulling. De te bestellen kleuren zijn tijdloos en klassiek. Er zijn diverse blauwtinten beschikbaar. Daarnaast is zwart, zilver en goud ruim vertegenwoordigd. Er zijn zowel drukbalpennen als draaibalpennen beschikbaar. Er zijn twee Century balpennen die uitgevoerd zijn met 10 karaats rolled gold.

Hoe kan ik Cross pennen laten graveren?

Gaat u er eens rustig voor zitten en kies uw favoriete model en kleur. In onze webshop heeft u mogelijkheden voor het aanvragen van een offerte, een sample (op zicht) en u vindt er alle productinformatie. Bestellen van gegraveerde Cross pennen kan direct bij het product naar keuze. Kies uw uitvoering, het aantal en volg de instructies in de bestelprocedure. Uw logo en/of gewenste graveertekst stuurt u meteen mee. Met de gegevens maken wij een drukproef die u via de mail ontvangt. Na akkoord of wijziging gaan de pennen in productie. U ontvangt van ons de levertijd, circa 7 werkdagen na akkoord en de definitieve orderbevestiging. Vragen over het graveren van Cross pennen? U kunt ons bellen, mailen of met ons chatten.