Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Design pennen

Bent u een modern bedrijf en wilt u dit uitstralen naar uw klanten en relaties? Kies dan een fraai design balpen als nieuwe bedrijfspen. V.a. kleine oplages kunt u uw eigen design balpennen laten bedrukken. Modern vormgegeven met strakke belijning in diverse materiaaluitvoeringen en kleuren. Gefabriceerd van hoogwaardig materiaal en voorzien van goede vullingen. Balpennen die uw bedrijfsuitstraling vergroten dankzij pure kwaliteit. Een uitgebreid kleurenpalet zorgt ervoor dat u de kleur kunt kiezen die het meest aansluit bij uw bedrijfskleuren. Om uw bedrijfsboodschap op een frisse manier te ondersteunen. Design balpennen die snel geleverd kunnen worden in 6-9 werkdagen. Kies uit hedendaagse modellen en verwen uw klanten met een balpen die opvalt tussen al die andere balpennen. Verrassende reacties zullen u ten deel vallen. Bestel een gratis sample en laat vanaf kleine oplages uw eigen balpennen bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Design balpennen laten bedrukken

Design balpennen hebben verfijnde, progressieve kenmerken. Door gebruik te maken van strakke, rechte lijnen gecombineerd met subtiele details vormt zicht een waardige balpen met een moderne uitstraling. Door te spelen met kleuren en materialen krijgt de pen zijn eigentijdse, unieke vorm. V.a. kleine oplages te bedrukken met allerlei gegevens, waaronder tekst, slogan en logo. Te bedrukken met zeefdruk, tampondruk of full colour druk. En met de mogelijkheid tot clipbedrukking. Less is more. Met keuze uit standaard kleuren, luxe metallic kleuren met zilverkleurige details, naar wens in hardcolor, transparant of in bewerkte uitvoering.

V.a. kleine oplages balpennen bedrukt bestellen

Balpennen bestellen voor grootgebruikers en kleinverbruikers. Deze balpennen zijn geschikt voor iedereen. U kunt ze namelijk in kleine oplages bedrukt bestellen. Geen grote voorraden meer, maar eenvoudig het aantal bestellen dat u wilt gebruiken. Kleinere aantallen worden op dezelfde manier gedrukt als grote aantallen. Dus dezelfde kwaliteit, dezelfde uitvoering, alleen een iets hogere stuksprijs. Omdat wij ook blij zijn met kleine klanten. Bestellen doet u gemakkelijk online. U vult uw aantal in, u kiest de kleur, het aantal kleur opdrukken en volgt de verdere instructies. U ontvangt meteen een orderbevestiging. Wij overleggen met u over de druk, wij sturen u een drukproef via de mail, zodat u een visueel beeld krijgt, waarna u eventueel nog een wijziging kunt aanbrengen. Na 6-9 werkdagen ontvangt u geweldige design balpennen bedrukt met eigen logo.

Snel balpennen bedrukt bestellen in een eigentijdse uitvoering

We kennen allemaal de standaard balpenuitvoeringen. Klanten hebben meerdere balpennen en zullen ongetwijfeld meerdere bedrijfspennen in een keukenla hebben liggen. Dit betekent dat u dient af te wijken van een standaard model. Klanten waarderen een onovertroffen balpen. U geeft uw bedrijf een enorme boost. Klanten vertellen namelijk aan andere potentiële klanten wat ze als cadeau van een bedrijf hebben gekregen. En doordat wij overtuigend zijn van de marketingmogelijkheden van deze producten zorgen wij ervoor dat onze modellen snel geleverd worden. Géén lange levertijden van 15 werkdagen, maar binnen 2 weken bedrukt en wel in huis. Met onze snelle orderverwerking, waaronder drukproef, orderbevestiging en het doorgeven van de leverdatum, zorgen wij voor de perfecte afwikkeling. U hoeft alleen maar te kiezen en het logo en/of druktekst aan te leveren. Wij beantwoorden snel uw vragen via de mail en per telefoon. Direct een vraag stellen? Maak dan gebruik van onze chatfunctie.