Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Diamant Sabatier messen

Ga voor een duurzame promotie en kies voor de beste Diamant Sabatier messen. Alle artikelen van het topmerk Diamant Sabatier Riyouri kunnen we stijlvol graveren met uw logo of tekst. Diamant Sabatier levert topklasse producten en staat al bijna 40 jaar bekend als kwaliteitsmerk. Een gravure plaatsen we op een ruim formaat op het mes. Deze messen zijn al jaren de meest gebruikte messen in de horeca. U heeft de mogelijkheid om deze topartikelen te bestellen als luxe relatiegeschenk. Uw eigen bedrijfsnaam laten graveren op een Diamant Sabatier Riyouri mes. Daar kunt u mee voor de dag komen. De kwaliteit zie je en voel je. Sabatier geeft levenslange garantie op alle materiaal- en fabricagefouten. Bedenk uw gravure, bestellen van deze messen kan v.a. zeer kleine aantallen.

Weergave:TegelsLijst

Diamant Sabatier messen laten graveren

Diamant Sabatier heeft een scherp oog voor topklasse. PrimaRelatiegeschenken graveert met dezelfde professionaliteit deze messen. U heeft de keuze uit tourneermessen, broodmessen, keukenmessen, koksmessen of een van de andere stijlvolle designmessen. Elk mes graveren wij met uiterste precisie. Een echte aanrader is het messenblok of het snijplank. Bijzonder is het Aziatisch allround Santokumes. De Sabatier Riyouri-serie kenmerkt zich door naadloze perfectie in techniek en design. Diamant Sabatier messen kunt u in diverse uitvoeringen laten graveren. Een combinatieorder van meerdere uitvoeringen is mogelijk. 

Gegraveerde Diamant Sabatier messen v.a. kleine aantallen

Voor speciale gelegenheden of feestelijkheden, voor die speciale klant of relatie, u bestelt deze topmessen in kleine aantallen. Graveren kan al v.a. 5 stuks. Alle artikelen van dit merk worden per stuk verpakt in een doos geleverd. Het bewerken van groenten, het snijden van vlees of brood, het kan allemaal in een handomdraai. Verras uw klanten en laat uzelf verrassen. De Riyouri-serie is gemaakt van hoogwaardig, roestvrij edelstaal, voorzien van robuuste heften.

Diamant Sabatier Riyouri messen met logo, alles op een rijtje

Een logo, tekst of website vermelding, wat u ook wilt laten graveren, het kan op een ruim drukformaat. De messen hebben een speciale antislipstructuur. Hierdoor liggen de Diamant Sabatier messen vast in de hand en blijven lang mooi. Net als een gravure. De lemmetten zijn zeer scherp en roestvrij.

- bestellen v.a. kleine aantallen
- topkwaliteit product, horecakwaliteit
- graveren mogelijk op groot drukformaat
- gemaakt van roestvrij edelstaal
- robuuste heften met antislipstructuur
- heft en lemmet zijn tot één stuk gelast

Benieuwd naar de kwaliteit? Vraag een gratis sample op zicht. Nieuwsgierig naar de graveermogelijkheden, vraag een gratis drukproef.