Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Draadloze mobiele telefoon opladers

Geef eens een mobiele telefoon oplader als relatiegeschenk cadeau. U zult er hoge ogen mee gooien. Een draadloze mobiele telefoonhouder werkt voor iedereen heel simpel. De smartphone kan gewoon op de bezuizing worden gelegd. Een compact cadeau dat makkelijk mee genomen kan worden naar een beurs. Weg te geven aan die ene belangrijke relatie of klant. Er is zelfs een mogelijkheid om de bovenzijde van de oplader geheel full colour te laten bedrukken met uw eigen ontwerp. ZO geeft u een geheel eigen draai aan uw geschenk. Bovendien heeft u ruimte voor een foto, kleurrijk logo of fantastische details. Meer inspiratie nodig? Wellicht vindt u ook een leuk item in één van onderstaande categorieën.

PowerbanksOplaadsetsOplaadstationsUSB kabels

 

 

Weergave:TegelsLijst

Draadloze mobiele telefoonhouders bedrukken tegen scherpe online prijzen

In onze webshop maken we gebruik van staffelprijzen. Des te meer artikelen u bestelt des te scherper de prijs. Dit geldt zowel voor de productprijs als voor de bedrukkingsprijs. Doe er uw voordeel mee. Liever een klein aantal telefoonhouders laten bedrukken, ook dan bieden wij u de scherpste prijzen. U kunt in elk gewenst aantal mobiele telefoonhouders laten bedrukken met eigen logo. Een opdruk is mogelijk met 1 drukkleur, met uitbreidingsmogelijkheden naar 4. Tevens is een volledige full colour druk mogelijk.

Waarom mobiele telefoonhouders laten bedrukken bij PrimaRelatiegeschenken?

PrimaRelatiegeschenken biedt u een up-to-date website. Met de nieuwste snufjes op het gebied van mobiele telefonie. Iedere maand vindt een verversing van ons productaanbod plaats. U bestelt kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw mobiele telefoonhouders scherp en blijvend bedrukt worden met de modernste drukmachines. We geven u gratis advies, gratis een sample op zicht en uiteraard een kosteloze drukproef vooraf.

Met uw eigen logo of tekst

Heeft u een keuze kunnen maken en bent u nieuwsgierig naar het product met uw eigen personalisatie? Stuur ons uw logo en tekstbestand. Dan beginnen wij voor u met het maken van de digitale drukproef. Na akkoord leveren wij uw bedrukte mobiele telefoonhouders in circa 8 werkdagen. Het is zelfs mogelijk om de telefoonhouders bedrukt en wel te leveren in 5 werkdagen. Vraag naar de mogelijkheden.