Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd

Duurzame bekers bedrukken

Duurzame bekers laten bedrukken is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpbekers. Om de impact voor het milieu te verlagen zijn ze doorgaans gemaakt om te hergebruiken, te recyclen of te composteren. In deze categorie treft u bijzondere duurzame varianten aan die de weg vrij maken voor het verhogen van de leefomgeving. Ontdek het beste artikel voor koffie- en theedrinkers, waarbij de smaak optimaal wordt behouden. Bekers die zo duurzaam zijn dat ze jarenlang meegaan, die u makkelijk meeneemt onderweg en waarbij het design gezien mag worden.

Weergave:TegelsLijst

Duurzame bekers bedrukken van bekende merken

Bij het bedrukken van duurzame koffiebekers van een bekend merk kunt u optimaal gebruik maken van het reeds bestaande imago van het merk. Ontvangers van relatiegescheken worden steeds kritischer en milieubewuster. Het uitdelen van duurzame bekers die bij het publiek al bekend zijn, kan milieubewuste klanten aantrekken en behouden. In deze categorie vindt u prachtige ontwerpen van:

- Circular & Co
- Orthex
- Be O Lifestyle

Het merk Be O LifeStyle is een Nederlands merk. Koffie- en theebekers worden gemaakt van onder andere plantaardige vetten en olieën die worden ingezameld bih horecagelegenheden in Nederland. De te bedrukken bekers zijn 100% recyclebaar. Ideaal voor onderweg en met een CO-2 voetafdruk van meer dan 75%.

Het merk Circular & Co maakt herbruikbare koffie-to-go bekers van onder andere gercyclede single-used papieren koffiebekers. De deksels zijn gemaakt met een gepatenteerd 360-graden technologie, waarmee u uit elke hoek kunt nippen. Ruime mogelijkheden voor personalisatie, waarbij ook enkelnaamsbedrukking een optie is.

Duurzame bio-based bekers bedrukken

Door duurzame bio-based bekers te bedrukken bereikt u een 80% lagere CO2 voetafdruk dan een vergelijkbaar artikel van conventioneel plastic. Het merk Orthex verzorgt duurzame bekers, geproduceerd in Zweden. Deze mooie bio-based producten zijn gemaakt van kunststof afkomstig uit suikerriet. De drinkbekers zijn ook ideaal voor buitengebruik, zoals op de camping of tijdens een picknick. 

U kunt de bekers aanschaffen voor gebruik op kantoor of als cadeau aan uw medewerkers. Voor kantoor biedt Orthex een praktische en ruimtebesparende oplossing, sommige artikelen zijn stapelbaar. Bijzonder is de mogelijkheid tot een gepersonaliseerde lasergravure. U kunt op elk artikel de voornaam van de gebruiker drukken.

Duurzame Made in EU bekers laten bedrukken

Wat u van dichtbij haalt is beter voor het milieu, dus waarom geen duurzame bekers bedrukken die gemaakt zijn in de EU? Bekijk bijvoorbeeld eens bekers die gemaakt zijn bij onze zuiderburen, België. Herbruikbare koffiebekers, gemaakt van afval van suikerriet. De wortels van de suikerrietplant blijven na de oogst in de grond, de stengels en bladeren worden verwerkt tot een redidu dat dient als basis voor het maken van bio-plastic. Suikerriet haalt bovendien CO2 uit de lucht, de plant zelf kan wel 10 jaar oud worden. Als dat niet duurzaam is!

Deze vaatwasbestendige bekers zijn in mooie natuurlijke kleuren beschikbaar voor druk. Een opdruk van tekst of logo is op voor- en/of achterzijde te plaatsen. U ontvangt altijd een drukproef ter controle. U kunt eens overwegen om een milieuvriendelijk bericht te plaatsen, zodat u ook de duurzaamheid van het product met de ontvanger beter communiceert.

Bedrukte duurzame bekers bestellen

Neem contact met ons op als u vragen heeft over het bestellen van bedrukte duurzame bekers. U kunt natuurlijk ook direct online alles vanuit uw kantoorstoel regelen. Liever eerst een sample opzicht, gebruik dan de sample-button. Staat het aantal dat u wilt afnemen er niet tussen, maak dan gebruik van onze snelle offerte button of de kleine aanvraag button. Wees creatief met het ontwerp van uw logo. Zo kunt u een duurzame beker echt uniek maken. Stuur het ontwerp eens in, we maken graag een drukvoorstel. Online shoppen biedt naast aantrekkelijke prijzen vele voordelen. U kunt op uw gemak zoeken, vergelijken en bestellen. 

Een bedrukte beker wordt nog extra duurzaam wanneer het op juiste manier verzorgd wordt. Sommige producten kunnen met gemak 10 jaar mee. Na gebruik is het echter wel van belang dat de beker niet bij het normale afval belandt. Recycle, zodat van de duurzaamsvoordelen ook na gebruik kan worden geprofiteerd.