Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Duurzame paraplu's bedrukken

Maak ook reclame op regenachtige dagen en laat eens duurzame paraplu's bedrukken. Vindt u duurzaam belangrijk dan is het een optie om paraplu's van RPEt materiaal te bestellen. We hebben in onze collectie een aantal mogelijkheden voor de materialen pongee en polyester, hierbij is pongee kwalitatief gezien een beter materiaal. De paraplu's hebben een hoogwaardige frame met glasvezelmogelijkheden als ribben. Deze bieden optimale flexibiliteit bij windere weersomstandigheden, waardoor de ribben niet gauw zullen breken. Een milieuvriendelijk item is altijd een originele manier om te schenken aan klanten en relaties die waardevol voor u zijn of kunnen worden. Ons weerbeeld wordt immers steeds onstuimiger, dus altijd handig als er een paraplu bij de hand is. We hebben automatisch opende paraplu's die snel te gebruiken zijn voor regenbuien die zeer snel uit de lucht komen vallen. Ook treft u manueel te bedienen paraplu's Beschikbaar in diverse kleuren. Met duurzame bedrukte paraplu's geeft u iets leuks en bruikbaars weg.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Type duurzame paraplu bedrukken

Het aanbod in duurzame paraplu's is (nog) niet heel erg groot. Toch kunt u bij ons in verschillende kleuren, formaten en bedieningsmogelijkheden deze paraplu's bestellen en laten bedrukken. Leuk voor een doelgroep die milieuvriendelijkheid ook hoog in het vaandel heeft. We hebben uitvoeringen in pongee en polyester, in verschillende kleuren met een vaak natuurlijke uitstraling:

- automatische duurzame paraplu's van RPET polyester
- handmatig te bedienen duurzame paraplu's van RPET polyester
- automatische duurzame paraplu's van PRET pongee
- handmatig te bedienen duurzame paraplu's van RPET pongee

Met RPET paraplu's schaft u een artikel aan waarvan het doek gemaakt is van de meest milieuvriendelijke materialen. Een dergelijke paraplu wordt bijvoorbeeld gemaakt van door consumenten ingeleverde drinkflessen. Diverse modellen worden standaard geleverd met een RPET label om de duurzaamheid ook zichtbaar te maken naar uw klant. We hebben ook een handig mini formaat met een diameter van nog geen 1 meter. Deze neemt u werkelijk overal mee naar toe, direct te gebruiken wanneer het onverwacht nodig is. Makkelijk voor in de fietstas, in de auto of in een draagtas.  

Automatisch opende duurzame paraplu's bedrukken

Automatsch opende paraplu's zijn bij uitstek favoriet bij de meeste gebruikers. Het is dé manier om een paraplu snel te ontvouwen, door slechts op één knop in het handvat te drukken. Deels volautomatisch, deels door op het laatst de paraplu nog met de hand een tikje door te schuiven. Automatisch opende paraplu's zijn vanwege het mechanisme duurder in prijs, dit geldt dus voor alle paraplu's, ook de duurzame. Daarnaast hebben we natuurlijk ook duurzame paraplu's die manueel te bedienen zijn. Alle uitvoeringen zijn uistekend geschikt om op een groot drukformaat logo's, beeldmerken, teksten en zelfs foto's te plaatsen. Een opdruk kan op 1 of meerdere ribben. Voor het gebruiksgemak en tevens als bescherming worden de paraplu's geleverd in een bijpassend opberghoes. Deze zijn vaak te sluiten met klittenband. Bedenk ook eens of u deze wilt laten bedrukken, zo heeft u een opdruk op de paraplu én op de opberghoes. Uw logo is dan zichtbaar wanneer de paraplu gebruikt én niet gebruikt wordt. Vraag ons om advies over alle mogelijkheden, we helpen u graag.

Bedrukkingstechnieken voor duurzame paraplu's

Duurzame paraplu's bedrukken we op verschillende manieren, dit is geheel afhankelijk van uw logo. Is het logo niet heel erg ingewikkeld, dan passen we zeefdruk toe, dit is ook meteen de voordeligste optie bij een opdruk tot circa 2 of 3 drukkleuren. Wilt u graag meer kleuren op uw paraplu plaatsen, dan stappen we over naar transferdruk. Dat is namelijk het moment waarop deze druktechniek voordeliger uitvalt. Heeft u een logo met heel veel kleuren, kleurverloop, rasters of een foto, dan gaan we met onze digitale drukmachines alle gegevens plaatsen. Uiteraard zorgen we voor een mooie weergave van uw logo, want het moet natuurlijk goed zijn en bestand zijn tegen soms ruige weersomstandigheden. Bestellen kan in elk gewenst aantal. Vraag, wanneer u alles tot in de puntjes wilt weten, een duidelijke offerte bij ons aan. En bent u nieuwsgierig naar de materialen en de stevigheid, dan is het opvragen van een proefexemplaar ook mogelijk.

Kleine aantallen duurzame paraplu's bestellen

Bent u een startende ondernemer of heeft u geen groot bedrijf, dan kunt u bij ons ook makkelijk kleine aantallen bestellen. Ook grote bedrijven hebben soms kleinere evenementen in het verschiet. Een paraplu is natuurlijk niet het goedkoopste relatiegeschenk om te geven. Onze duurzame paraplu's worden vaak weggeven aan klanten en relaties die al iets voor u betekenen of gaan betekenen. We willen graag aan alle wensen tegemoetkomen, daarom kunt u dus lage afnames bij ons laten bedrukken. Bedenk eens welk formaat u wilt bestellen. We hebben grote en kleine modellen. Een grote duurzame paraplu is ook een ideaal schuilmiddel voor 2 of meerdere mensen. Gaat u voor klein en handzaam, bestel dan de mini RPET uitvoering. 

Ideale boodschapverspreiding

Duurzaamheid is een hot item, gelukkig bestellen steeds meer bedrijven duurzame producten. En om aan die wens te voldoen hebben wij een aantal leuke duurzame paraplu's in onze collectie. Klanten hebben steeds meer oog voor het milieu en willen graag dat toekomstige generaties optimaal van onze aarde kunnen genieten. Een leuk item om te laten bedrukken dus. Bekijk ook eens de RPET paraplu die voorzien is van een bamboe handvat. Ook bamboe valt namelijk onder duurzame materialen. Bamboe is een natuurproduct dat snelgroeiend is. Elk handvat heeft zijn eigen natuurlijke uitstraling. Profiteer van dit reclame-item, uw boodschap, logo of pakkende tekst wordt onderweg naar de klant en tegemoetkomers uitgedragen. Er zijn dus veel meer mensen die een blik op uw logo werpen, dit in tegenstelling tot andere relatiegeschenken. Maak gebruik van onze scherpe prijzen. Laat eens geheel vrijblijvend een drukproef maken. U wordt vast enthousiast over de bedrukkingsmogelijkheden. En bent u het niet meteen, dan passen we de drukproef aan.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: