Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken zijn geweldige items waarmee u waardering kunt tonen aan klanten, werknemers of partners. In deze categorie vindt u onze bijzondere WOW!-collectie. Relatiegeschenken die gemaakt zijn van natuurlijke of gerecyclede materialen. Van herbruikbare waterflessen tot aan biologisch katoenen draagtassen. Dit alles met maar één doel: het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Artikelen waar u jarenlang plezier van hebt, die hergebruik en recycling bevorderen. Duurzame relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met logo of tekst.

Weergave:TegelsLijst

Herbruikbare duurzame relatiegeschenken

Wilt u als bedrijf verantwoord ondernemen? Dan is de keuze voor herbruikbare duurzame relatiegeschenken snel gemaakt. En we hebben werkelijk een prachtige collectie samengesteld waarmee u hoge ogen kunt gooien. U vindt vast en zeker het artikel dat aansluit bij uw bedrijfsuitstraling. Kies bijvoorbeeld:

- notitieboeken van koffiedik. De artikelen kunnen soms zelfs naar koffie ruiken!
- relatiegeschenken gemaakt van geryclede PET-flessen, onder andere verwerkt in drinkflessen
- koffiebekers, gemaakt van papieren koffiebekers, na gebruik opnieuw recyclebaar
- hamam handdoeken van oekotex en gerecycled industrieel textielafval
- bamboe bekers, gemaakt van 100% natuurlijk en snelgroeiend bamboe

Natuurlijk zijn er veel meer duurzame relatiegeschenken om uit te kiezen. Er zijn verschillende producten waarmee u direct bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Producten van duurzaam dennenhout vindt u ook veelvuldig in onze shop. Deze relatiegeschenken zijn na gebruik zelfs te gebruiken als compleet ander item. En u treft zelfs made in Holland producten aan. Unwast maakt natuurlijke zeep van koffie of citrusvruchten. 

Voordelen van duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bieden verschillende voordelen, zowel voor de gever als de ontvanger, maar ook voor het milieu en de samenleving als geheel:

- vermindering van gebruik van nieuwe hulpbronnen
- minimaliseren van afval
- verkleinen van de CO2 voetafdruk

Duurzame relatiegeschenken kunnen uw merkimago positief beïnvloeden. De ontvanger ziet dat u uw verantwoordelijkheid neemt voor het milieu. Tevens kunt u inzetten op het vergroten van klantloyaliteit. Er zijn steeds meer klanten die duurzame artikelen waarderen. Tot slot kunt u bij uw eigen medewerkers de betrokkenheid vergroten. U laat ze zien dat het bedrijf zich sterk maakt voor milieuverbetering, wat leidt tot een verbetering van het welzijn.

Kleine aantallen duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzame relatiegeschenken kunt u vanaf kleine aantallen laten bedrukken met logo of tekst. We willen de drempel voor aanschaf graag zo laag mogelijk houden. Daarom maken we gebruik van lage startafnames. Soms is het zelfs mogelijk om minder dan de getoonde minimale afname te bestellen. Bij ieder product vindt u de kleine aantallen offerte. Maak hiervan gebruik als u een offerte op maat wilt ontvangen. Ieder relatiegeschenk heeft zijn eigen drukmogelijkheden. Zo kunnen bamboe geschenken gegraveerd worden en kunnen luxe koffiebekers zelfs individueel gepersonaliseerd worden.

Heeft u een beperkt budget dan heeft u tal van opties om met duurzame reclame-artikelen aan de slag te gaan. Drinkflessen, pennen, brillen en frisbees zijn artikelen die u beneden de € 1,00 kunt bestellen. Er zijn zelfs duurzame sleutelhangers, potloden en telefoonhouders. Bedenk dat de gedachte en intentie achter een geschenk vaak belangrijker is dan de waarde ervan. Duurzame relatiegeschenken, zelfs in kleine aantallen, kunnen prima zorgen voor een positieve indruk.

Duurzame relatiegeschenken dichtbij huis gemaakt

Wist u dat diverse duurzame relatiegeschenken gewoon dichtbij huis worden gemaakt? U treft prachtige artikelen aan die gemaakt zijn in Nederland, België of Zweden. Waarom van ver halen als er dichtbij zoveel mooie keuze is?

Voordelen Europe kwaliteitsproducten:

- duurzaamheid staat in de EU volop in de schijnwerpers
- bij de huidige productie ligt de nadruk op herbruikbaarheid en duurzaamheid
- hoogwaardige kwaliteit
-sterke milieuregelgeving

Bovendien hoeft het artikel niet vanuit China te worden geimporteerd. Duurzame materialen zijn in Europa volop aanwezig. Denk hierbij aan opnieuw te gebruiken textielvezels, afval en PET-flessen.