Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur


LevertijdECO Relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken horen echt bij de huidige tijd. Steeds meer bedrijven schakelen over naar duurzame relatiegeschenken. In deze categorie vindt u een veelomvattend aanbod in geschenkideeën, gemaakt van rPET, PLA, Kurk of bamboe. We geven u graag een indruk van alle mogelijkheden waarmee u onze planeet groener op de kaart kunt zetten. Het wordt tijd dat de veelheid aan plastic afval een halt wordt toegeroepen. Kies ecologisch bewust en laat uw relatiegeschenk uitstekend bedrukken met bedrijfslogo of tekst. Op welke dag dan ook, uw merk of bruisend slogan altijd prominent in beeld.

Weergave:TegelsLijst

Eco relatiegeschenken van allerlei materialen

Eco relatiegeschenken bestellen is niet alleen belangrijk voor het milieu, maar leveren ook nog eens bijzonder uitgevoerde artikelen op. Neem eens een kijkje bij de tassen van gerecycled rPET-materiaal. Tassen van het merk Toppoint zijn leverbaar in allerlei kleuren en formaten. Het gebruik van kurk en jute bezorgt een artikel een mooie natuurlijke uitstraling. U vindt deze materialen verwerkt in pennen, drinkflessen en sleutelhangers. Volgens het WNF is meer dan 20.000 liter nodig voor het kweken van 1 kg katoen. De vervaardiging van gerecycled katoen producten verbruikt slechts een fractie water. Rugtassen en boodschappentassen zijn in gerecyclede uitvoering beschikbaar. Kies daarnaast uit eco relatiegeschenken van duurzaam hout, suikerriet of tarwestro. Van dit laatste materiaal zijn allerlei mooie keukenaccessoires gemaakt. 

Eco relatiegeschenken personaliseren

Met gepersonaliseerde eco relatiegeschenken kunt u het verschil maken. Misschien wilt u een trouwe klant belonen of een medewerker in het zonnetje zetten. Op een beurs biedt het u de gelegenheid uw stand zichtbaarder te maken. We gebruiken de allerbeste druktechnieken voor uw gekozen product, zodat u met uw bedrijfsgegevens goed voor de dag komt. Vele bedrijven gingen u al voor. Al onze kwaliteitsproducten worden voorzien van de meest passende personalisatietechniek. Of dit nu kleurendruk, gravure of blinddruk is. Uw logo zal een scherpe en goede weergave hebben. Onze medewerkers staan voor u klaar. Heeft u productvragen of wilt u een drukvoorstel aanvragen, zij helpen u graag verder. Ook kunnen zij u meer informatie geven over de herkomst en de ecologische achtergrond. Een goed relatiegeschenk verdient de beste aandacht. 

Eco relatiegeschenken laag in prijs

In onze webshop heeft u vele kansen voor eco relatiegeschenken die laag in prijs liggen. Vooral pennen, sleutelhangers, goodiebags en notitieboekjes zijn gewilde artikelen in het goedkope segment. Al deze artikelen zijn beschikbaar tegen de scherpste prijs. Voor grotere evenementen en beursen bestelt u vaak meer dan 500 stuks. Richt uw aandacht eens op onze staffelprijzen. De prijzen kunnen snel bergafwaarts gaan bij net iets grotere aantallen. Qua stuksprijs is daar de grootste winst te behalen. U bestelt natuurlijk niet alleen eco vanwege de laagste prijs. De relatiegeschenken in deze categorie spreken u aan vanwege verminderde CO2-uitstoot, hergebruik van materiaal of de gerecyclede vorm. Ontdek ook onze actieproducten om nog meer te besparen. Iets wat duurzaam is hoeft niet altijd duur te zijn.

Snel en eenvoudig bestellen

Snel en eenvoudig eco relatiegeschenken bestellen voor uw bedrijf. In een paar stappen online geregeld. Wandel door onze bestelprocedure en voeg uw logo bij. Na ontvangst van de bestelling gaan wij voor u aan de slag. Binnen 2 werkdagen komen wij met een drukvoorstel. Het is altijd mogelijk om deze aan te passen. Na akkoord plannen we de order in voor levering. Het kan natuurlijk voorkomen dat onze snelle standaard levertijd u niet past. Wilt u een snellere leverdatum, geef dit aan ons door. Een groot deel van ons assortiment kunnen we in 5 werkdagen leveren. Voldoende tijd ingepland voor het bestellen van eco relatiegeschenken? Onze gebruiksvriendelijke buttons geven u de mogelijkheid samples, offertes en kleine aantallenleveringen aan te vragen.