Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Ecologische pennen bedrukken

Ga duurzaam aan de slag en laat eens ecologische pennen bedrukken met logo. U heeft wellicht wat minder keus, maar de modellen die we hebben, daar kunt u mee voor de dag komen. Ecologische pennen zijn (deels) gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen, denk aan koffiebonen (echt waar), maïs (ook echt waar), tarwestro of bamboevezel. Door het materiaal heeft de pen ook meteen een geheel eigen uitstraling. Gemaakt met liefde en respect voor de natuur. Ontdek welke ecologische pen uw volgende bedrijfspen wordt, bedrukken is mogelijk in kleur, met logo of tekst. Een betere reclame kunt u niet maken.

Weergave:TegelsLijst

Een mooi gamma aan ecologische pennen

Onder ecologische pennen valt ook het materiaal bamboe en kurk. U kunt voor bamboe terecht in de categorie bamboe pennen, voor kurk hebben we de categorie kurken pennen. Dit is er allemaal mogelijk:

● pennen van deels suikerriet
● pennen van bamboe
● pennen van bamboevezel
● pennen van kurk
● pennen van maïs
● pennen van koffie

U ziet het, u heeft best nog wel iets om uit te kiezen. We hebben een aantal zeer leuke modellen ontworpen. Onze favoriet is balpen Speedy Eco en balpen Punto eco. Bestseller is echter de Athos wheatstraw balpen. Kijk eens wat past bij uw bedrijfskleuren of kies voor een neutrale kleur en plaats uw logo drukken in kleur.

Verschil ecologisch en biologisch

Ecologisch, biologisch, gerecycled, het zijn termen die in elkaar overlopen en vaak ook door elkaar worden gehaald. Wat is nu het verschil?

● Ecologisch: pennen die gemaakt zijn van milieuvriendelijke grondstoffen, zoals tarwestro. Een pen wordt gemaakt van overblijfselen van tarwe, waardoor het materiaal al beschikbaar is. Nieuwe milieuvriendelijke grondstoffen zoals kurk en bamboe vallen hier ook onder, omdat deze grotendeels zonder bestrijdingsmiddelen of andere schadelijke stoffen worden geproduceerd.
● Biologisch: pennen die gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar materiaal die het milieu zo weinig mogelijk belasten, soms gemaakt in combinatie met een natuurlijke grondstof.
● Gerecycled: pennen die gemaakt zijn van reeds gebruikte grondstoffen, zoals papier, karton, plastic of pet-flessen. Deze grondstoffen worden verzameld en opnieuw gebruikt.

De best scorende milieuvriendelijke variant is de ecologische balpen. Om dit etiket te krijgen dient het productieproces, van begin tot eind, milieuvriendelijk te zijn. 

Pronk met uw gegevens door ecologische pennen te bedrukken

Als bedrijf wilt u natuurlijk pronken met uw bedrijfsgegevens, het is dus verstandig om uw gegevens mooi te laten bedrukken op ecologische balpennen. Onze moderne drukmachines doen wat dat betreft fantastisch werk. Met een blijvende opdruk blijft u immers indruk maken! Zowel bamboe, kurk als alle andere materialen zijn drukbaar met gegevens zoals een logo, slogan of tekst. Kies ook eens voor een clipbedrukking. Op een brede clip kunt u bijvoorbeeld uw website vermelden. Doorgaans kunnen de artikelen in 4 kleuren bedrukt worden. Ontdek ook de pennen met zeer goede vullingen, deze schrijven zomaar 4,5 kilometer. Probeer het  niet uit....

Verlangen van de klant centraal

Van ons verlangt u een goed en bruikbaar product, dat u langere tijd in kunt zetten. U wilt er niet alleen zelf plezier van hebben, maar u wilt ook met enige gepaste trots een pen weggeven. Hierbij is de druk even zo belangrijk als het artikel. Stuur uw gegevens eens in voor een drukvoorstel. Of vraag een gratis sample aan. Groene exemplaren kunnen ook worden ingezet, zonder dat groen in uw beeldmerk voorkomt. Groen versterkt namelijk de duurzame uitstraling. En past hierdoor altijd. Wanneer u benieuwd bent naar de kosten, een offerte is zo aangevraagd. Daarnaast kunt u gebruik maken van kleinere aantallen aanvraag of snelle leveringsopties. Al uw vragen stelt u aan onze klantenservice, die u op werkdagen graag te woord staan.