Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijdFietslampen bedrukken

Goede of extra verlichting op de fiets is van groot belang. U kunt als relatiegeschenk fietslampen bedrukken met logo of tekst. Wees zichtbaar voor andere weggebruikers. U kunt kiezen uit verschilende modellen en toepassingen. Er is zelfs een USB-oplaadbare fietslamp met COB-LED verlichting verkrijgbaar. Zo zult u zeker opvallen in het verkeer. Dit geeft u meteen ook een veiliger gevoel. U vindt in onze webshop ook handige exemplaren, die u makkelijk aan een onderdeel van de fiets kunt bevestigen. Een relatiegeschenk is natuurlijk pas af met een bedrukking van uw logo. Zo komt u zelf ook goed in beeld.

Weergave:TegelsLijst

Allerlei modellen fietslampen om te bedrukken

Voor diegene die ook 's avonds of in de vroege ochtend al op pad is biedt extra fietsverlichting uitkomst. U kunt kiezen uit allerlei modellen fietslampen, die elk op een eigen manier te bedrukken zijn. Er is voor ieder budget keuze:

● USB-oplaadbare fietslamp met COB Led verlichting, geeft veel licht in het donker
● set van 2 lampjes, rood en wit licht, makkelijk te klikken aan een onderdeel van de fiets
● fietslampen met stuur- en zadelbevestiging, voor directe verlichting voor en achter
● voordelige refelctielamp met bevestigingsclip
● bestseller Cree Led, makkelijk te bevestigen aan het stuur

De meeste modellen zijn ook te bevestigen aan kinderfietsen. Kinderen maken soms onverwachte bewegingen, door een goede verlichting kan iedere bestuurder hier eerder op participeren. Ontdek de mogelijkheden en maak een geschikte keuze.

Drukmogelijkheden voor deze relatiegeschenken

Iedere fietslamp heeft een andere vorm. Daardoor hebben de relatiegeschenken eigen drukformaten, druktechnieken en drukkleurmogelijkheden. U vindt bij ieder artikel alle specificaties. De meeste modellen personaliseren wij met tampondruk. Dit is een druktechniek die gebruikt kan worden voor ronde vormen. Soms is het mogelijk om full colour te drukken, soms is het mogelijk om te graveren. Een gravure ligt in het materiaal, met een lasergraveermachine halen wij een deel van de coating weg, zodat uw logo naar voren komt.

Fietslampen bedrukken met logo of tekst?

Klanten herkennen u aan uw beeldmerk. In eerste instantie wilt u natuurlijk graag uw logo op dit relatiegeschenk plaatsen. Soms is een logo te groot of te gedetailleerd. Dan is het beter om een stukje tekst te plaatsen. We kunnen voor tekst wel een deel van uw logo gebruiken. Zodat merkherkenning aanwezig blijft. Kies dus voor uw eigen lettertype of plaats een korte tekst. U kunt bijvoorbeeld uw website en telefoonnummer laten plaatsen. Net wat u aan gegevens belangrijker vindt. Wij helpen u met onze gratis logo-service graag op weg.

Altijd vrijblijvende drukproef

Bestellen kan eenvoudig in de webshop. Denk goed na over het aantal dat u wilt bestellen. Lagere aantallen kunt u met de kleine aantallen offerte aanvragen. U ziet meteen de totaalprijs en vaak ook de verwachte leverdatum. Heeft u de artikelen eerder nodig, dan kunt u ons bellen. Uiteraard ontvangt u van ons altijd een drukproef ter goedkeuring. U kunt dan bekijken of de druk naar wens is of dat er iets aangepast moet worden. Bent u tevreden, dan plannen we de order in en ontvangt u een leverdatum met daarna een track and trace code.