Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


Flesopeners bedrukken

Ervaar een ruime keuze in flesopeners bedrukken. Altijd handig om direct bij de hand te hebben voor het openen van een flesje. Flesopeners zijn goedkope relatiegeschenken. Zo kunt u budgetvriendelijk een onmisbaar artkel weggeven. Bekijk rustig alle modellen, van plastig tot metaal, van goedkoop tot luxe. Verwerkt in een sleutelhanger, in een zakmes of wijnset, het is allemaal mogelijk. Mooie sleutelhangers bestelt u al vanaf € 0,10 onbedrukt. Maak een stukje reclame door de flesopeners te laten bedrukken. U kunt er vele klanten blij mee maken. Een cadeautje hoeft wat dat betreft helemaal niet duur te zijn.

Weergave:TegelsLijst

Ruime keuze in allerlei soorten flesopeners

Open in een handomdraai iedere fles, door uw favoriete flesopener te bestellen. We hebben voor u allerlei soorten om uit te kiezen:

● aluminium flesopeners
● flesopeners in verschillende vormen
● kunststof flesopeners
● aanstekers met flesopener
● onderzetters met flesopener
● flesopener in mulittools
● flesopeners in wijnset

Wat u ook kiest, uw klant of relatie doet u er een groot plezier mee. Wanneer het allemaal wat stijlvoller mag, kunt u terecht bij de duurdere exemplaren. Dit zijn vaak multifunctionele modellen, waardoor de klant uw geschenk nog vaker kan gebruiken. Kunststof modellen zijn altijd in trek. Deze zijn ook ideaal voor het uitdelen op beurzen en evenementen. Bovendien past u de kleur makkelijk aan uw bedrijfskleuren aan. Voor elke branche is een flesopener aantrekkelijk.

Stevige flesopeners bedrukken met gegevens

Flesopeners kunnen wij bedrukken met gegevens. Uw logo, slogan of websitevermelding plaatsen we in één of meerdere kleuren. U kunt er ook voor kiezen om flesopeners te graveren. Dit kan op aluminium en metalen modellen. Als relatiegeschenk is het mooier om de artikelen te personaliseren. Hierbij is een opdruk in één drukkleur het voordeligst. Des te meer drukkleuren des te duurder de drukprijs. Voor een totaal prijsoverzicht kunt u een offerte aanvragen. Bestaat uw logo uit meer kleuren, dan is het mogelijk om de drukkleur aan te passen naar één drukkleur. Op zwarte flesopeners is een zilver- of goudkleurige opdruk erg chicque. Uiteraard helpen wij u met het omzetten van het drukbestand. 

Flesopeners als relatiegeschenk

Flesopeners als relatiegeschenk zijn breed inzetbaar. Hoewel de artikelen niet branchegevoelig zijn is het extra leuk voor:

● bars- restaurants en hotels
● (to-go) supermarkten en groentewinkels
● afhaalrestaurants en to-go lunchrooms

De artikelen zijn echter ook bijzonder geliefd in de transport- en bouwbranche. U kunt op een voordelige manier een geweldige reclame-campagne starten. Bestel ze in grotere hoeveelheden eens aan een sleutelhanger. Op onverwachte momenten is de flesopener dan altijd dichtbij. 

Drukproef en snelle leveringsmogelijkheden

U kunt bij ons grote en kleine aantallen flesopeners als relatiegeschenk bestellen. Heeft u een éénmalige grote actie, dan bestelt u bij ons direct uit voorraad. Grote winkel- of jubileumacties drukken ook meteen de prijs. Des te meer u bestelt, des te hoger de korting. Ook voor kleine aantallen, zoals 50 of 100 stuks, kunt u terecht. Wilt u weten wat dit artikel voor uw bedrijf kan betekenen, vraag dan een proefexemplaar aan. Ook kunt u drukbestanden insturen, we maken dan geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld. Flesopeners kunt u laten bedrukken of graveren, net wat u liever heeft. Vaak heeft u keuze uit beide druktechnieken. Een aantal modellen kunt u ook full colour laten bedrukken. Een ideale druktechniek voor veelkleurige beeldmerken. Vraag ons telefonisch om advies, we helpen u graag in de goede richting. Op aanvraag is zelfs een supersnelle levering mogelijk. Ideaal wanneer u op het laatst dit plan heeft opgevat.