Kleur

Merk

Soort

Fruit

Appel met logo bedrukken

Fruit laten bedrukken met een logo? Wij bedrukken een appel zeer gedetailleerd op een groot drukformaat van maximaal 50 x 50 mm. Een gezonde promotieartikel dat zorgt voor leuke reacties. Een bedrukte appel is een van de meest opvallende relatiegeschenken!

Bedrukte appel met logo

Uiteraard bedrukken wij de appel niet met inkt. We graveren de appel en halen daardoor een heel klein laagje van de schil. Zo kunnen wij uw logo, ook als deze kleine details bevat, scherp op de appel plaatsen. Deze graveertechniek op de appel is uiterst uniek en duidelijk zichtbaar.

Rode appels bedrukken

Wij kiezen voor rode appels. Het contrast met de gravure is dan groter, waardoor uw logo duidelijk zichtbaar is en verwondering bij uw klanten oproept. Er wordt duidelijk naar uw logo gekeken. Vraag naar de mogelijkheden van een gravure van uw logo. Wij sturen u gratis een digitale drukproef, zodat u een visueel beeld krijgt van uw logo op dit heerlijk stukje fruit.

Minimale aantallen appels met logo

De minimale afname voor dit promotieartikel is 100 stuks. Helaas is het niet mogelijk minder appels te leveren. Voor een extra luxe uitstraling is het mogelijk dit promotieartikel te leveren in een luxe houten geschenkdoos. 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Fruit