Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd
Gerecycled katoenen tassen bedrukken

Bij Primarelatiegeschenken kunt u tassen van gerecyled katoen laten bedrukken. Een verantwoorde keuze, zo krijgt katoen immers een tweede leven. Katoenen producten worden verzameld en opnieuw verwerkt tot een mooi product. De herkomst van deze stof geeft de tas een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in natuurlijke kleuren, door het gerecycled materiaal zijn lichte kleurvariaties onvermijdelijk. Echter versterkt dit ook de natuurlijke uitstraling. Tassen zijn altijd welkom, voor de kleine boodschapjes of voor een dagje winkelen. Deze tassen zijn tevens een goed alternatief voor plastic tassen. De katoenen gerecyclede tassen kunnen keer op keer gebruikt worden en kunnen op een lage temperatuur ook gewassen worden. Geef uw klant bij een aankoop een mooie tas cadeau, wij bedrukken uw logo op de tas, enkel- of dubbelzijdig. Breng uw logo de straat op.

Weergave:TegelsLijst

Kies verantwoord door gerecyclede katoenen tassen te bedrukken

Meer en meer bedrijven zijn volop bezig om verantwoord in te kopen, dit geldt ook voor handige draagtassen. Daarom bieden wij een mooie collectie gerecyclede katoenen tassen. U kunt alle modellen onbedrukt bestellen of door ons laten bedrukken. Deze producten zijn niet veel duurder dan onze standaardmodellen en toch helpt u onze planeet een beetje beter op weg. Ontdek onze modellen of proef het materiaal door een sample te bestellen, deze kunt u tot € 3,00 gratis in onze shop bestellen. Gebruik hiervoor de sample aanvraag button.

Diverse gebruiksmogelijkheden voor gerecyclede katoenen tassen

Gerecyclede katoenen tassen zijn altijd breed inzetbaar. Naar een beurs nemen ze weinig ruimte in, waardoor u er voldoende mee kunt nemen. De klant kan ze ook meteen handig gebruiken, voor promotiemateriaal en informatiefolders. Gebruik de tas als:

● winkeltas
● beurstas
● goodiebag
● boodschappentas

Een tas zal sneller gepakt worden als deze qua materiaal prettig aanvoelt. Katoen is een mooi en natuurlijk product. Het is tevens ideaal om te bedrukken, ook als uw logo iets gedetailleerder is.. Was katoen niet te heet, anders gaat de tas krimpen. Geef een gerecyclede tas eens mee bij een aankoop. U slaat dan twee vliegen in één klap.

Grote en kleine aantallen bij PrimaRelatiegeschenken

Iedereen kan bij Primarelatiegeschenken gerecyclede katoenen tassen bestellen. Onze startafnames zijn laag en beginnen al bij 25 stuks. Heeft u een eenmalige actie dan kunt u eenvoudig het aantal bestellen dat u nodig heeft, ook als dit er 48 stuks zijn. Winkeliers kunnen natuurlijk een grotere voorraad aanhouden. U kunt wellicht goed inschatten hoeveel tassen u over een bepaalde periode nodig heeft. Een beetje extra kan geen kwaad, bovendien koopt u de katoenen tassen scherper in. Met de natuurlijke uitstraling straalt u als bedrijf ook meteen duurzaamheid uit.

Keuze uit ruime decoreermogelijkheden

Een tas heeft een behoorlijke oppervlakte, dat is een pluspunt, want we kunnen uw logo goed in beeld plaatsen op een ruim drukoppervlakte. Gerecyclede katoenen draag- of schoudertassen kunnen met zeefdruk of transferdruk bewerkt worden. Bedrukken doen we aan de hand van uw wensen. U bepaalt de plaats, de kleur en de grootte binnen het drukvlak. De meeste tassen zijn ook nog eens dubbelzijdig te bedrukken. U kunt aan de ene kant het logo plaatsen, aan de andere kant uw adresgegevens. Er zijn ook veel bedrijven die aan beide kanten dezelfde opdruk plaatsen. Mail ons uw logo en wij tonen onze decoreermogelijkheden, geheel vrijblijvend.

Naast gereyclede katoenen tassen bedrukken ook andere varianten

U heeft er wellicht al bewust voor gekozen om een gerecyldede katoenen tas te laten bedrukken. U kunt katoen in verschillende grammages bestellen. Des te hoger dit getal, des te dichter de weving, des te hoger de kwaliteit. U kunt ook kiezen voor de volgende katoenmogelijkheden:

● Biologisch katoen
● Oekotex gecertficeerd katoen
● Fairtrade katoen

Bovenstaande katoenvarianten zijn ook allemaal duurzaam en verantwoord. In onze shop vindt u verschillende modellen. Heeft u vragen over de herkomst van onze producten, u kunt ze aan ons stellen via de mail, chat of telefoon.