Give away Gadgets - Give away Promo

Op zoek naar een representatieve give away gadgets? Voor uw aankomende promo-actie kunt u bij PrimaRelatiegeschenken voordelige en luxe give aways bestellen én bedrukken. Onze webshop toont u in overzichtelijke categorieën de fraaiste artikelen om te schenken. Een geslaagde promotieactie begint bij één van onze artikelen. Kies uit meer honderden artikelen, waarbij u kunt selecteren op kleur, prijs en merk. Handige give aways voor in de auto, voor op de fiets, voor uw veiligheid of mobiel en laptop. Gadgets die het leven prettiger en moderner maken. Of u nu powerbanks, usb-sticks, gereedschaptools of één van de vele andere gadgets kiest, wij zorgen dat uw logo uitstekend, opzichtelijk of subtiel, wordt geplaatst. Heeft u vragen? Of hulp nodig bij het kiezen van een promo-artikel? Neem dan gerust contact met ons op. We verrassen u graag.
 

Give away promo - give away gadgets

 

Give away gadgets bestellen

Gadgets zijn leuke attenties om te geven aan bezoekers, klanten en relaties. Bij ons kunt u veel inspiratie opdoen en het juiste artikel voor uw doelgroep bestellen. Gadgets zijn modern, bieden vaak net iets extra's en zijn handige tools. Een give away die dagelijks of vaak te gebruiken is wordt enorm door de ontvanger gewaardeerd. Uw logo zal daarbij ook vaak in beeld komen, waardoor merkherkenning groter wordt. Tevens zal de binding met uw klant groter worden. We helpen u graag bij het bestellen van een leuke gadget. We bieden u vele mogelijkheden om de give aways te bedrukken met uw logo of tekst. De meest geschikte drukoptie vindt u bij elk product. 

Give away voor een promo-actie kopen

Het bestellen van artikelen gaat via onze webshop snel en gemakkelijk online. U vindt een groene bestelknop, tevens kunt u gebruik maken van de offerte- en samplebutton. Vul uw kleur, aantal en aantal drukkleuren in, waarna u in het menu van de bedrijfsgegevens komt. Na invulling drukt u op bestellen. Wanneer u kiest voor een opdruk, ontvangt u altijd vooraf een drukproef. We bedrukken uw gadgets niet zo maar, u kunt altijd iets wijzigen. We willen dat u leuke én goede artikelen ontvangt voor een succesvol promotie-actie.

Give Away Promo pennen

Misschien niet zo een, twee, drie gedacht, maar pennen vallen zeker onder de gadgets. En dan met name de multifunctionele, stylus en laserpointer pennen. Pennen met meerdere functies. Een leuk gadget, handig mee te nemen in jas, tas of voor thuis of op kantoor. Makkelijk te bedrukken met logo of een slogan. Vrij goedkoop in aanschaf, met keuze uit vele modellen en kleuren. Een stijlvolle promotiepen, zal zeker in de smaak vallen.

Give away Usb-stick

USB-sticks blijven de populairste give-away. Niet voor niets heeft u daarom enorm veel keuze. In modellen, capaciteit, materialen, formaten en vormen. Met een USB-stick als give away zit u altijd goed. Voor scholieren, kantoormewewerkers, maar ook thuis, om informatie te delen of te bewaren. Kies uit standaardmodellen of de fraai vormgegeven modellen. Het is tevens mogelijk geheel custommade usb-sticks te laten maken. We kunnen deze gadgets zowel bedrukken als graveren. 

Give Away Veiligheid

Artikelen die de veiligheid vergroten zijn altijd aantrekkelijk om weg te geven. Give aways die de veiligheid vergroten op de werkvloer, tijdens een reis of in de auto. Goed uitgerust voorkomt ergernis. Denk hierbij aan producten zoals veiligheidshesjes, EHBO-kits, zaklampen, ijskrabbers of waterflessen. Het is niet nodig om risico te nemen. Bovendien zijn al onze producten EU goedgekeurd. Onze producten zullen u zeker helpen bij uw bedrijfsuitstraling. Gewaardeerde artikelen in kleine noodsituaties? Uw klanten zullen u er dankbaar voor zijn. Maak daarom het leven voor uw klanten makkelijker en kies een leuk artikel. U vindt het allemaal onder productindex A-Z

Give away duurzaam

Wilt u in uw zakelijke activiteiten uw oog voor duurzaamheid naar voren laten komen? We hebben voor u aantrekkelijke duurzame give aways. U geeft hiermee een artikel die gedurende hun volledig commerciëel gebruik het welzijn en het milieu beschermt. Vanaf de winning van de grondstof tot aan de verwijdering. In essentie worden duurzame producten gemaakt van alle natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn en die mensen niet schaden tijdens hun productie en na verwijdering van het product. Denk hierbij bijv. aan katoen, bamboe en kurk. Met duurzame give aways spreekt u de meerderheid van uw klanten aan. Maar liefst 80% van de klanten zou graag duurzame producten ontvangen. Populaire producten zijn tassen, pennen, lanyards, waterflessen en notitieboekjes

Contactinformatie:

Bel: 085 792 0094 of CHAT
Ma t/m Vrij van 8.30 tot 17.30

Email: info@primarelatiegeschenken.nl

Chat met ons.

Vul het contactformulier in.

Vragen over onze Give Aways

Heeft u een idee? Wilt u iets weten over de drukmogelijkheden, aantallen, kleuren of productspecificaties van onze give aways?

Neem gauw contact met ons op.

Voor u:

- Snelle levertijden
- Kleine aantallen bestellen
- Gratis drukproef - Gratis samples
- Gratis verzending
- Betaling op factuur of achteraf

 

 

 

 

Contactformulier