Giveaway Tips & Trends - Giveaway voor events

Op zoek naar de leukste giveaways? In onze webshop vindt u de nieuwste tips en trends voor een geslaagd cadeau. Giveaways voor events, beurzen, seminars, maar ook voor studenten, scholieren, bruiloften, babyshowers of jubilea. Voor elke doelgroep en elke gelegenheid. Bestellen kan vanaf kleine aantallen, naar wens geleverd in de standaard levertermijn of in de spoed. Naar wens te bedrukken met één van onze professionele druktechnieken. Up-to-date zoeken naar de nieuwste artikelen en modellen. In allerlei uitvoeringen, kleuren, maten en materialen. Overzichtelijk getoond in categorieën en subcategorieën waardoor u makkelijk inspiratie opdoet. Bestellen kan online. Heeft u vragen? Bel ons dan meteen, we staan graag voor u klaar.

Giveaways met logo kopen

Giveaways met uw eigen logo online kopen? Dat kan ongestoord bij PrimaRelatiegeschenken. U regelt namelijk alles eenvoudig via onze webshop. Vanaf de bestelling tot aan de levering. U hoeft het echter niet alleen te doen. Wij helpen u vanaf de bestelling en regelen alles voor u tot aan de levering. U ontvangt altijd een drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef ontvangt u de orderbevestiging met eventueel al een leverdatum. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van teksten? Dit regelen wij gratis voor u. Wij drukken uw logo op uw giveaway met de modernste druktechnieken. Voor sommige artikelen kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden. We adviseren u daarbij ook welke druktechniek voor uw logo het beste resultaat geeft.

Giveaway met logo, giveaways zakelijk

giveaway sleutelhangers

Giveaway Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn handige en goedkope giveaways. We bieden een ruim aanbod in verschillende modellen, kleuren, maten en uitvoeringen. Een sleutelhanger is een geliefd artikel om te ontvangen. Naast de standaard sleutelhangers zijn er uiteenlopende modellen met extra functies, zoals een flesopener of zaklampje. Naar keuze kunt u de sleutelhangers laten bedrukken of graveren met uw eigen bedrijfslogo of slogan. Bestellen kan vanaf kleine aantallen en des te meer u bestelt des te goedkoper de prijs. Voor een klein budget kunt u deze give aways aanschaffen als u tijdens een beurs oi.d. goed voor de dag wilt komen.

giveaway kind

Giveaways Kind

Er zijn legio mogelijkheden om give aways voor kinderen te kiezen. Dit is bij PrimaRelatiegeschenken écht niet moeilijk. Beren, viltstiften, knutselpakketten, grappige pennen, sleutelhangers, puzzels, spaarpotten en nog veel meer. Voor elke leeftijdscategorie, van baby tot tiener. Voor de iets oudere kinderen zijn er funny USB-sticks, Powerbanks en touchscreen pennen. Alle give aways voor kinderen zijn op verschillende manieren te bedrukken. Bekijk de producten in onze overzichtelijke webshop en maak uw keuze.

giveaway puzzel

Giveaways Puzzels

Voor de creatieve breinen onder ons zijn er diverse puzzelsoorten beschikbaar. We kennen allemaal wel de klassieke schuifpuzzel, maar er is zoveel meer. Een puzzelgiveaway stimuleert ons geheugen en zorgt mede voor ontspanning tijdens werkzaamheden. Er zijn diverse houten puzzels in verschillende vormen, zoals de Brainteaser, de Piramidepuzzel of de Magnetische 3 D puzzel. Door ons simpelweg te bedrukken met uw logo of tekst. We verzorgen het graag voor u. 

give-away tassen

Giveaway Tassen

Laat de waarde van uw merk zien middels tassen. Van alle give aways zijn tassen dé beste manier om uw logo de wereld in te sturen. Deze artikelen hebben namelijk een groot drukformaat, uw logo wordt niet alleen door de drager gelezen, maar ook door passanten. Met uw logo op een tas creeërt u een groot bereik. Draagtassen, schoudertassen, winkeltassen, shoppers, sporttassen, welke tas als giveaway u ook kiest, wij plaatsen uw logo zichtbaar en blijvend, met het beste eindresultaat.

Contactinformatie:

Bel: 085 792 0094 of CHAT
Ma t/m Vrij van 8.30 tot 17.30

Email: info@primarelatiegeschenken.nl

Chat met ons.

Vul het contactformulier in.

Vragen over onze Give Aways

Heeft u een idee? Wilt u iets weten over de drukmogelijkheden, aantallen, kleuren of productspecificaties van onze give aways?

Neem gauw contact met ons op.

Voor u:

- Snelle levertijden
- Kleine aantallen bestellen
- Gratis drukproef - Gratis samples
- Gratis verzending
- Betaling op factuur of achteraf

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactformulier