Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Ijskrabbers goedkoop

Ijskrabbers, en dan ook nog goedkoop bedrukken, zijn de perfecte relatiegeschenken tijdens winterse omstandigheden. De beste en goedkoopste ijskrabbers bestelt u eenvoudig online in onze online webshop. Overzichtelijk gepresenteerd met zoekfuncties op prijs en kleur. Een winterproduct dat kan worden gebruikt tijdens dagen met vorst, ijzel en sneeuw. Ijskrabbers zijn een goedkoop give-away en u doet er uw klanten een groot plezier mee. Autorijden met bevroren ruiten is gevaarlijk en met onze sterke, goed gevormde ijskrabbers makkelijk te verhelpen. Kom daarom goed beslagen ten ijs. Voorkomen is immers beter dan genezen. Kortom, een mooi artikel om weg te geven.

(Terug) naar:

Weergave:TegelsLijst

Ijskrabbers goedkoop online bedrukken

Wilt u niet over een nacht ijs gaan? U kunt samples van verschillende ijskrabbers op gratis aanvragen. Zo kunt u op uw gemak tot een keuze komen. Geef ook meteen de gewenste kleur door, zodat u ook kunt beoordelen of de kleur past bij uw huisstijlkleur en/of logo. Bent u overtuigd van onze kwaliteit? Een bestelling kunt u meteen in de webshop plaatsen. Kies uw kleur, aantal en gewenste drukkleur en de rest wijst zich vanzelf. Onze goedkoopste versie is de ijskrabber in driehoeksvorm, deze bestelt u bedrukt met 1 kleur voor nog geen € 0,35 per stuk. Ijskrabbers met handvat zijn ook nog aantrekkelijk geprijsd. Laat u deze bedrukken, dan bent u nog net geen 40 cent kwijt.

Ijskrabbers, het ideale winter relatiegeschenk

Een jaar telt gemiddeld zo'n 60 vorstdagen. In een strengere winter kan dit zomaar oplopen tot 100 dagen. De vorstdagen spreiden zich over het algemeen  uit over de maanden oktober tot en met april. Maar liefst 7 maanden kunnen ijskrabbers als relatiegeschenk een welkome aanvulling zijn voor in de auto. Een handzaam  en goedkoop gebruiksartikel die (dunne) ijslaagjes van de autoruiten verwijderd. Laat het artikel bedrukken en  u heeft zo de ideale mogelijkheid om uw bedrijfsgegevens meerdere malen, voor een lange periode, onder de aandacht van uw klant te brengen.

Ook kleine aantallen mogelijk

Kleine ijskrabbers, goedkope ijskrabbers of frosty ijskrabbers, u vindt het allemaal op onze site. We maken gebruik van staffelkortingen, des te meer u bestelt des te goedkoper het product. De meeste artikelen bieden we aan vanaf 100 stuks. Dit betekent dat u al in kleine aantallen ijskrabbers kunt laten bedrukken. Uw gegevens plaatsen we op een groot drukformaat met 1 of meerdere drukkleuren. Naar wens is het mogelijk om dit winterartikel full colour te bedrukken, dit kan ook met een foto of een afbeelding. Op een beurs of evenement is de ijskrabber in deze maanden het perfecte relatiegeschenk om met nieuwe klanten het ijs te breken.

Onze tips voor de perfecte ijskrabbers

Niet alle ijskrabbers zijn gelijk. De ene ijskrabber kan beter en makkelijker een stevige laag ijs verwijderen dan de andere. Ook is de ene ijskrabber handzamer dan de andere. Hierbij een aantal mogelijkheden:

- goedkope driehoeksijskrabbers
- voordelige ijskrabbers met handvat
- IJskrabbers in verschillende vormen
- Kleine ijskrabbers in creditcard model
- Ijskrabber met zeem

Om geen koude handen te krijgen zijn er ook nog ijskrabbers met handschoen. De handschoenen zijn gevoerd, waardoor het extra comfortabel is om bijvoorbeeld in de vroege ochtend, wanneer de temperaturen nog erg laag zijn, ruiten te krabben. Kies voor een bewerkt product en laat uw bedrijfsgegevens in omloop gaan. Op een witte uitvoering zijn mooie, heldere drukkleuren extra opvallend. Ook zwart is altijd stijlvol, roze, grijs, goud, zilver en wit zijn mooie drukkleuren voor zwarte exemplaren.

Laat goedkoop ijskrabbers bedrukken, de beste druktechnieken

We hebben verschillende drukmachines om uw logo perfect weer te geven op ijskrabbers. Op een hele goedkope manier ijskrabbers bedrukken? Kies dan voor een opdruk in 1 kleur. Wilt u toch meer kleur aanbrengen, dan is een opdruk tot max. 4 drukkleuren mogelijk en zelfs full colour. Full colour is geschikt voor foto's, maar ook meerkleurige logo's. We doen dit met een digitale drukmachine, waarbij het logo en alle gewenste tekst in één keer wordt gedrukt. Deze artikelen hebben een groot drukformaat, dus u kunt extra voordelig ook adresgegevens, telefoonnummers of een websitevermelding plaatsen. Het kost niets extra's.

Andere populaire categorieën: