Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Goedkope paraplu bedrukken

Zorgen om regenachtig weer hoeft uw klant niet te hebben wanneer u goedkoop paraplu's laat bedrukken. Een paraplu is een aandachttrekkend artikel, bij regen gaat uw paraplu met uw bedrijfsgegevens op straat. Dus niet alleen de ontvanger ziet uw logo, maar ook voorbijgangers. Maak bij ons een keuze uit verschillende voordelige opties. We leveren dit artikel in één kleur, tweekleurig of meerkleurig. Het is een prachtig relatiegeschenk om weg te geven. Een paraplu kan mee in de fietstas of in de kofferbak van de auto. Zo blijft uw bedrukte paraplu steeds zichtbaar. U kunt met paraplu's dus goedkoop reclame maken. U blijft in de herinnering van klanten en deze weten vervolgens uw zaak of bedrijf sneller te vinden. 

Terug naar:

Weergave:TegelsLijst

Vele mogelijkheden om goedkoop paraplu's te bedrukken

Bij ons kunt u paraplu's bestellen in diverse kleuren, soorten en maten en deze zijn allemaal goedkoop te bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens. De opdruk kan op één of meerdere panelen. Denk bijvoorbeeld eens aan:

- opvouwbare paraplu's
- automatische paraplu's
- paraplu's met houten of metalen handvat
- stormparaplu's
- paraplu's met bedrukte binnenzijde
- regenboog paraplu's

Uiteraard is er veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld in materiaalkeuze en in schermgrootte. Bestel eens een paraplu en laat deze met één kleur bedrukken, dit is tevens de goedkoopste optie. Dit doen niets af aan de stijl, soms is één drukkleur op een zwarte of donkerblauwe paraplu juist extra stijlvol. Donkerkleurige paraplu's worden ook minder gauw vies. Voor de dagelijkse regenachtige dagen is natuurlijk ook een kleurrijke paraplu erg leuk. Genoeg keuze voor diverse situaties.

Diverse drukmogelijkheden bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Om paraplu's goedkoop te laten bedrukken gebruiken wij geen andere druktechniek. De druk is hetzelfde, zoals die voor de duurdere uitvoeringen zou zijn. U wilt toch immers dat uw opdruk tegen de regen of zelfs wind bestand is. Overleg met ons wat uw wensen zijn. U kunt namelijk uw gegevens op meerdere panelen plaatsen. De voordeligste optie is natuurlijk om uw informatie op één paneel te plaatsen. We gebruiken, afhankelijk van uw logo, tampondruk, zeefdruk of digitale druk. De diverse drukmogelijkheden geven allemaal net een andere uitstraling. Bel of mail ons en we denken graag met u mee. Benieuwd naar de werking van de paraplu. Vraag dan een sample bij ons aan.

Aantallen bestellen om goedkoop paraplu's te bedrukken

Veel of weinig paraplu's bestellen, het is allemaal mogelijk. Beloont u klanten na een grote aankoop, dan heeft u misschien niet honderden reclameartikelen nodig. Zet u een grootse campagne op, dan kunt u er meer bestellen. Bijbestellen kan altijd. Bedrukte paraplu's kunnen in elk gewenst aantal besteld worden. Bij een afname die lager is dan de minimale afname kan er soms sprake zijn van een toeslag. Om zo goedkoop mogelijk de paraplu's te kunnen bedrukken, waardoor de prijs en stuksprijs in evenwicht blijft, is het verstandig om de minimale afname aan te schaffen. Bekijk eens rustig welke aantallen u wilt en welke prijs er direct online uit komt rollen. Liever alles duidelijk op papier? Vraag dan bij ons een offerte aan. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, dus heeft u specifieke wensen, laat het ons weten. We helpen iedereen zo goed mogelijk.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: