Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


LevertijdPleisters

Kies hier uw categorie of bekijk hieronder alle producten in goedkoop pleisters bedrukken

EHBO-sets bedrukkenMykit setjes bedrukkenPillendoosjes met logoHot and coldpacks bedrukkenMintdoosjes met logo bedrukkenThema verpleging zorgartikelen bedrukkenKoortsthermometers bedrukkenVerplegings artikelen bedrukken

Goedkope pleistersets laten bedrukken in doosjes, etui´s of blikjes. Altijd handig voor de allereerste, kleine ongelukjes in en om het huis. Ook geschikt om mee te nemen in hand- sport- of reistas.

Weergave:TegelsLijst

Pleisters met logo bedrukken als promotieartikel. Een goede keuze! Pleisters en pleistersets kunnen voordelig worden besteld in onze webshop. Alle sets kunt u laten bedrukken met eigen logo en/of tekst. U bestelt de goedkoopste pleistersets alv.a. € 0,21 per stuk. 5 pleisters in een handige meeneemverpakking, het transparante doosje kunt u laten bedrukken. Voor de verzorging van allerlei soorten kleine wondjes. Handig mee te nemen in een tas, voor ongemakkelijke ongelukjes onderweg. Bekijk ons veelzijdig aanbod. Naast pleistersets treft u onze populaire my-kit setjes en ehbo-setjes.

Pleisers met logo

Leuke etui's, tasjes, kunststof doosjes, u kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een passend en handzaam geschenk met pleisters. Pleisters met logo bedrukken is een leuk en verrassend anders relatiegeschenk. Uw logo kan in full colour of per kleur gedrukt worden op de verpakking. U kiest uit verschillende kleuren, formaten en materialen. Een goedkope keuze is de ruimte besparende pleistermap met 6 pleisters. Liever een compleet pakket? Laat dan uw logo bedrukken op de minidoc pleiserset. Deze is ook nog voorzien van een karabijnhaak, waardoor deze te bevestigen is aan uw tas of kleding.

Bedrukte pleisters bestellen

Of u nu een uitgebreide EHBO set of een handzaam pleisterset bestelt, alle artikelen tonen wij u overzicht in onze categorie Pleisters bedrukken. Bedrukte pleisters bestelt u in elk gewenst aantal, snel geleverd en met uitstekende drukmogelijkheden. Goedkope weggevertjes, complete pakketten, waaronder zelfs een waterdicht etui. Kies uw favoriete uitvoering, vul het aantal en de kleur in en stuur uw gegevens en logo mee. U ontvangt meteen de opdrachtbevestiging in uw mailbox. Voordat u bedrukte pleisters ontvangt sturen wij u een drukproef via de mail. U kunt hierop wijzigingen aanbrengen of meteen een akkoord geven. De gemiddelde levertijden liggen standaard rond de 8 werkdagen. Eerder uw artikelen in huis? Maak dan gebruik van onze spoedservice.

Gratis sample en gratis drukproef

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw logo voor de druk? Vraag een gratis drukproef aan. Zo kunt u ervaren hoe het artikel met uw logo eruit komt te zien. Benieuwd naar de kleur en de uitvoering? Bestel dan een gratis sample. Samples van pleistersets sturen wij tot € 3,00 gratis op, boven € 3,00 op zicht. Heeft u andere vragen over het goedkoop bedrukken van pleisers? U kunt direct contact met ons opnemen via de site, chat of telefoon.

Meer artikelen voor ongelukjes vindt u onder EHBO-sets en my-kit.