Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd


Goedkope koeltassen bedrukken

Thermische tassen zijn ideaal om producten langer koud te houden. Laat als promotiemateriaal eens goedkope koeltassen bedrukken. Een artikel dat uw klant zeker kan waarderen. We hebben verschillende mogelijkheden. Koeltassen voor boodschappen, sixpack blikjes, flessen en nog veel meer. Geniet aan het strand van koude dranken. Neem een koeltas mee naar het bos of tijdens een picknick. Ontdek ook gerecyclede modellen. Beter voor mens en leefomgeving. Al onze koeltassen zijn te bedrukken met logo. De goedkoopste modellen starten beneden 1 euro.

Weergave:TegelsLijst

Coole goedkope koeltassen bestellen

Goedkope koeltassen zijn een ideale partner voor iedereen die graag van de buitenlucht wil genieten. Spreek samen met vrienden af op het strand of geniet van het gezin in het bos. Handige compacte koeltasjes zijn geschikt voor blikjes drinken. Flessen neemt u mee in speciale flesmodellen. Liever een complete lunch mee? Kies dan voor een picknickmodel, er is van alles mogelijk:

● Koeltas voor blikjes
● Koeltas voor flessen
● Koeltas voor picknick
● Koeltas rugzak

De tasjes zijn beschikbaar in diverse kleuren. Goedkope modellen zijn gemaakt van 210d polyester. Handige rugzakjes die een lunchpakketje koud houden, te dragen als rugzak en voorzien van trekkoorden. Coolcan koeltas is geschikt voor 6 blikjes van 0,33 cl. Een goedkope picknick koeltas is model Fridrate. Kies een witte exemplaren om de stralen van de zon nog meer tegen te houden. Wit blijft kouder dan elk andere kleur.

Druktechnieken om goedkope koeltassen te bedrukken

Welk model u ook kiest, alle goedkope koeltassen kunt u bedrukken met logo of tekst. Maak gebruik van onze gratis logo-service bij een bestelling vanaf € 150,00. Heeft u uw logo zelf getekend, dan maken we er gratis een drukbaar bestand van. Kies uit de volgende druktechnieken:

● transferdruk per kleur
● digitale transferdruk full colour

Digitale transferdruk full colour gebruiken we voor kleurrijke logo's of bestanden die veel kleurverloop of schaduw hebben. Het is tevens geschikt voor het plaatsen van foto's, afbeeldingen en illustraties. Druk op een donker artikel een lichte kleur, op een lichte kleur een donkere kleur. Donkerblauwe promotieartikelen worden ook erg mooi met een zilverkleurige opdruk. Wilt u ons advies, bel ons of stuur uw logo in.

Dubbel cool, milieuvriendelijke koeltassen bestellen

U kunt ook voordelig geïsoleerde koeltassen van milieuvriendelijk materiaal bestellen. Deze duurzame tassen als promotieartikel belasten het milieu veel minder. In onze collectie vindt u koeltassen van papier en modellen van RPET materiaal. RPET wordt gemaakt van ingeleverde statiegeldflessen. Onze tips:

● Goedkope Freshcooler RPET rugtas
● Voordelige Saban koeltas van papier
● Koeltas in de vorm van een papieren lunchzak
● Icecube RPET koeltas

Icecube koeltas is gemaakt met zorg en passie. Geweldig voor een dagje strand, picknick of neem het mee op vakantie. Dit artikel heeft twee aparte vakken, waardoor eten en drinken seperaat kan worden bewaard. Vul de tas en u bent klaar om te gaan. Kleinere spulletjes, zoals een bankpasje, kunt u in het voorvak bewaren. Geleverd met een te verstellen schoudertband, waardoor u de tas makkelijk kunt dragen, ook als hij helemaal gevuld is.

Bestel uw promotieartikel bij PrimaRelatiegeschenken

Alle promotieartikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij een grote bestelling kan het voorkomen dat er tijdelijk geen voorraad is. We kunnen u dan de snelste bezorgdatum geven. Bestel eens een sample of vraag een offerte aan. U kunt meteen uw logo uploaden. Zijn onze startafnames te hoog, vraag dan om een offerte in kleinere aantallen. U vindt bij ieder product de verwachte leverdatum. Artikelen sneller nodig, neem dan contact met ons op. De standaard levertijden variëren van 4 tot 10 werkdagen. Naar wens kan uw bestelling van koeltassen in een expresse levering worden geplaatst.