Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Goedkope relatiegeschenken

 

Goedkope relatiegeschenken online kopen en bestellen. Dat kunt u in de webwinkel van PrimaRelatiegeschenken. U vindt hier duizenden mooie en creatieve relatiegeschenken. Geschenken die bij u bekend zijn, maar ook aparte ideeën, originele geschenkjes en opvallende cadeau's. We hebben voor u een speciale categorie aangemaakt voor goedkope relatiegeschenken. Met één of meerdere artikelen uit dit assortiment kunt u betaalbaar uw klanten en bezoekers belonen. Om klantentrouw of voor klantenwerving. Daarnaast vindt u geschenken om de band met uw zakelijke partners te verstevigen, beursmateriaal om weg te geven en reclamemateriaal voor eigen gebruik. Al onze relatiegeschenken zijn met goedkope druktechnieken te bedrukken. Reclameboodschappen die wij optimaal weergeven op een groot of klein drukformaat. Wij helpen u graag  met het kiezen, u kunt ons alles vragen over onze producten. 

Weergave:TegelsLijst

Onze goedkope relatiegeschenken bestsellers

Ziet u door de bomen het bos niet meer? We helpen u graag op weg met ons voorstel van populaire items. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan onderstaande goedkope relatiegeschenken:

- Draag- en schoudertassen
- Flesopeners en sleutelhangers
- Waterflessen en snoep
- T-shirt en petten
- Puzzels en jojo's

Wij helpen u geld te besparen bij de aanschaf van de juiste artikelen zonder dat u inboet op kwaliteit. Met onze gunstige prijzen prikkelen we u als bedrijf, onderneming, instelling of organisatie, zodat u op uw beurt alle zintuigen van uw relaties kunt prikkelen. Goedkoop relatiegeschenken bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U stuurt ons uw logo of tekst, wij regelen de rest.

Inspireer klanten tot het doen van een aankoop of actie

Goedkope relatiegeschenken duurkoop? Absoluut niet. Papieren tassen, sporttassen, rugtassen, lucifers, stressballen of t-shirts, al onze artikelen voldoen aan diverse (Europese) kwaliteitseisen. Ontdek alle nieuwe artikelen, onze webshop wordt regelmatig ververst, en actuele prijsaanbiedingen. Sommige artikelen zijn doorlopend in de aanbieding. Profiteer van ons advies, onze professionele druktechnieken, snelle monsterbestellingen en snelle leveringsmogelijkheden. En dat allemaal vanaf zo laag mogelijke minimale aantallen. Bevorder het contact met uw relaties door een paraplu, een cap, een koeltas, een kubusblok of magneet te geven. U zult altijd positieve reacties krijgen. Vele artikelen zijn dagelijks door de ontvanger te gebruiken, vaker en veelzijdig kunt u uw logo niet presenteren. En dat tegen de goedkoopste prijzen.

Vergroot uw naamsbekendheid met opvallende artikelen

Bent u van mening dat alleen de standaard relatiegeschenken zoals pennen en aanstekers goedkoop zijn? U kunt ook originle relatiegeschenken lonend maken voor uw bedrijf. Uw klant zal reikhalzend uitkijken naar uw weggeefacties. USB-sticks, powerbanks, mobiele telefoonhoesjes, auto opladers, parkeerkaarten en zakmessen zijn artikelen die op mening verlanglijstje staat. Maak uw klant bekend met uw bedrijf en probeer bij uw volgende vakbeurs onderscheidend te zijn. Voor iedere branche, of dit nu bouw, transport, gezondheid of wellness is, koopt u een product dat aansluit bij uw activiteiten. Ballonnen, Paperclip, schoenlepels of spaarpotten zijn producten waarmee u uw bedrijf in het vizier plaatst. Effectieve en goedkope relatiegeschenken, bedrukt met uw eigen reclameboodschap. U selecteert op prijs en kiest het artikel dat past binnen uw budget. 

Het voordeel van goedkope relatiegeschenken

Bij de aanschaf van de leukste artikelen weet u meteen wat de kosten zijn. U beslist aan wie u een artikel cadeau geeft. Is het die ene speciale klant of is het een nieuwe klant die u graag uw diensten wilt aanbieden. Of zijn het beursartikelen die iedereen vanaf uw stand mee kan nemen. Relatiegeschenken zijn veel goedkoper dan welke andere vorm van reclame maken dan ook. Waarbij u niet zeker weet wie de advertentie in de krant leest en wie niet. Bedrukte linialen, emmers, zadelhoesjes, creditcaardhouders of waaiers. U weet zeker dat alle deze geschenken u wel iets opbrengen. Namelijk waardering en lof. Geen onverwachte facturen achteraf, géén torenhoge advertentiekosten, maar de mogelijkheid 1000 artikel aan te schaffen voor de prijs van één krantenadvertentie. Wij hebben veel ervaring en maken zelf ook gebruik van onze producten. Wij weten dat relatiegeschenken effectief zijn, of dit nu goedkope of dure geschenken zijn. Uw naam wordt sneller onthouden. Een klant heeft misschien wel 10 pennen in een la liggen, maar de klant weet echt nog wel van wie hij welke pen heeft gekregen. Maak ook gebruik van deze goedkope reclame mogelijkheden. Kies, geniet en filter in onze site. Selecteer op kleur, merk of prijs. Maar bedenk wel, kies een geschenk die past bij uw doelgroep, dan pas haalt u het maximale rendement uit uw investering.

Goedkope relatiegeschenken bestellen

Een prima keuze voor het kopen van goedkope relatiegeschenken

Als toonaangevende relatiegeschenkenspecialist bent u bij ons aan het juiste adres. Voor geweldige discountprijzen kunt u producten bestellen die bijdragen aan het succesvol verspreiden van uw logo. Promotionele artikelen die we ook goedkoop in kleine hoeveelheden voor u drukken. Uw persoonlijke boodschap garandeert veel lof. We brengen unieke weggeefacties in de spotlight met een kleuren opdruk in één of meer kleuren, full colour digitaal, doming of gravering. Van goedkope pennen tot betaalbare zandlopers en alles wat zich daar tussen bevindt. Zomerse geschenken zoals frisbees en strandballen, winterse geschenken zoals ijskrabbers. Met een opdruk wordt uw geschenk ineens exclusief. Wij zorgen ervoor dat uw goedkope relatiegeschenken optimaal presteren. In het voordelige assortiment treft u aanstekers, snoepgoed, memoblokjes en notitieboekjes die voor een habbekrats zijn aan te kopen. Bestel eenvoudig uw geschenken voor al uw relaties online.

Prima Relatiegeschenken helpt u voordelig reclame maken

U kunt bij ons 5 dagen in de week terecht met al uw vragen. Offertes en bestellingen kunt u direct online plaatsen. Samples zijn simpel op te vragen met de sampleaanvraagbutton. Bestelt u meer artikelen in grotere aantallen dan krijgt u van ons extra korting op de vermelde prijzen. Zo wordt een promotionele actie wel heel aantrekkelijk. Gedreven door uw wensen regelen wij alles voor u. Kies artikelen uit het voordelige segment en laat uw persoonlijke boodschap voor u werken. Wij helpen u daarbij. Of u nu kiest voor pennen of waterflesjes of lippenbalsems.