Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Golfparaplu's bedrukken

Het weerbeeld in Nederland geeft, helaas, voldoende redenen om golf paraplu's te bedrukken. Van oudsher is de golfparaplu ontwikkelt voor golfliefhebbers. Door de grootte kunnen namelijk ook de golfspullen perfect beschermd worden tegen de regen. Maar ook wanneer u geen golf speelt biedt deze paraplu ruime mogelijkheden. Het belangrijkste is immers dat u goed beschut wordt tegen regen en wind. En dat is wat een golfparaplu heel goed kan. U vindt in deze categorie werkelijk heel veel mogelijkheden om tot de juiste keuze te komen. Onze golfparaplu's zijn dubbellaags, hebben een sterke en toch lichte glasvezel frame met een stevige metalen frame. Hierdoor zijn ze bestand tegen een stootje. U treft ze aan in verschillende kleuruitvoeringen en handvatmodellen. Plaats een leuk en origineel logo met tekst en u profiteert van een relatiegeschenk dat langdurig gebruikt kan worden. Het oog van verschillende voorbijgangers of medespelers valt op uw logo, zaak dus om door Primarelatiegeschenken een slijtvast logo te laten bedrukken. Bekijk al onze luxe golfparaplu's voor optimaal comfort tijdens regenachtige dagen.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Grote verscheidenheid aan golfparaplu's

Voor iedereen is er wel een geschikte golfparaplu. Belangrijk is uw doelgroep, op basis hiervan kunt u de juiste paraplu kiezen. Bedenk welke kleur, vorm en formaat u wenst. We helpen u graag een eindje op weg:

- automatische golfparaplu's in stokvorm
- vierkante golfparaplu's
- golfparaplu's met stijlvol houten handvat
- golfparaplu's met windbreek systeem

Dit is slechts een klein deel uit ons aanbod aan golfparaplu's. Kijk ook eens naar de enorme kleurmogelijkheden. Erg stijlvol is een blauwe of zwarte stormparaplu. Laat deze eens bedrukken in wit of zilverkleur. Kies eens voor een paraplu met weinig panelen. De oppervlakte is per paneel een stuk groter, waardoor we uw logo op een veel groter drukformaat kunnen drukken. U bent dan beter zichtbaar op de weg. Kies ook eens voor een druk op meerdere panelen. We kunnen namelijk ook het tegenoverliggend paneel voorzien met uw gegevens. Zo bent u aan twee kanten zichtbaar. Bekijk wat relevant is voor uw bedrijf, product of dienst.

Decoreermogelijkheden om golfparaplu's te bedrukken

Een golfparaplu zorgt op regenachtige dagen voor een voortdurend reclamecampagne. Nederlanders zijn regen en wind gewend en trekken er toch op uit. Uw reclame komt hierdoor in elke laan, straat of weg. Er zijn verschillende manieren om uw logo op een golfparaplu te laten bedrukken:

- zeefdruk in 1 tot 4 kleuren
- transferdruk, soms tot maximaal 8 kleuren
- digitale full colour druk
- sublimatie druk over het gehele doek

Wat heel erg mooi oogt is sublimatie druk. Het gekozen model wordt hierbij alle over bedrukt, zo heeft u bijna een geheel custommade paraplu. Alles is mogelijk, van logo't, teksten tot aan foto's. Elk paneel kunt u anders naar voren laten komen. Een kleurrijke voorstelling van uw bedrijfsbranche, beeldmerk of product is mogelijk. Voordelig een paraplu bestellen kan door 1 paneel in 1 kleur te laten bedrukken. En vergeet ook de mogelijkheid niet voor plaatsen van een logo op het bijpassend hoesje. Zo maakt u uw relatiegeschenk helemaal af.

Golfparaplu's als reclame middel

Een golfparaplu is breed inzetbaar. Dit is een artikel dat heel erg lang meegaat, dit in tegenstelling tot hele goedkope paraplu's. Deze gaan bij een eerste stevige windvlaag vaak stuk. De reden is een zwakke frame. Golfparaplu's kennen dit probleem niet. U kunt in stijl reizen, wandelen, golven en genieten door gebruik te maken van een groot en luxe golfparaplu. Een dergelijke paraplu is zelfs groot genoeg om met twee mensen onder te schuilen. Ze zijn niet zo handig om mee te nemen naar drukke festiviteiten, maar op een strand of tijdens een vakantie kunt u er zeer goed mee uit de voeten. Golfers kunnen zichzelf én hun golfaccessoires beschermen, deze spullen zijn immers roestgevoelig. Geef een golfparaplu mee aan klanten die u liefheeft. Dit kunnen vaste klanten of relaties zijn, maar ook nieuwe die u wilt verwelkomen. U kunt met een golfparaplu ook makkelijker klanten aansporen tot het doen van een aankoop. En vergeet ook uw trouwe werknemers niet. Komen deze bijvoorbeeld op de fiets naar het werk, beloon ze dan met een extra stevige paraplu.

Een gratis drukproef voor een paraplu

U wilt wel graag weten wat u straks ontvangt en hoe het er allemaal uit komt te zien. We gaan dus na uw bestelling van golfparaplu's niet klakkeloos te werk. Uw paraplu is immers uw visitekaartje naar de klant toe, dus het moet wel goed zijn. Onze druktechnieken zijn de allermodernste. Door een drukproef te laten maken tonen wij u de opzet van een paraplu met logo. Bekijk en beoordeel, is het niet helemaal zoals u wilt, dan passen we de drukproef aan, totdat u tevreden bent. Na akkoord starten wij onze drukmachines. Bekijk ook eens of het handig is meerdere panelen te bedrukken, zo bent u van meerdere invalshoeken zichtbaar. Geeft u het weg tijdens een vrolijke gebeurtenis, dan kunt u een golfparaplu in een opvallende kleur bestellen. Ook is het mogelijk om de kleur van uw logo terug te laten komen in uw paraplu. 

Leveringstermijn golf paraplu's bedrukken

Om alles tot in de puntjes te verzorgen, hebben we een aantal dagen nog voor de voorbereiding. Golfparaplu's kunnen in de standaard leveringstermijn in circa 8 werkdagen bedrukt worden geleverd. Er zijn een aantal uitzonderingen. Paraplu's met sublimatie druk hebben een langere levertijd, terwijl onze uiterst populaire modellen juist sneller geleverd kunnen worden. Een en ander is ook afhankelijk van de drukte. Wilt u de paraplu's sneller ontvangen, mail ons dan even, dan kijken wij of we nog een gaatje vrij hebben. Maak weloverwogen een keuze voor dit toch wat duurder geschenk. Wilt u liever een proefexemplaar bestellen, u kunt dit rechtstreeks doen bij elk product. U vindt onze prijzen op de site. Maar dient u de prijzen binnen uw bedrijf te overleggen, vraag dan om een duidelijke offerte, die maken we graag. Tot slot, wilt u uw golfparaplu's niet laten bedrukken, dan plaatst u de bestelling eenvoudig zonder drukoptie.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: