Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd
Handdoeken bedrukken

Bedrukte handdoeken bestellen? Bij Primarelatiegeschenken koopt u badhanddoeken, strandhanddoeken, sporthanddoeken en welnesshanddoeken. Op een groot oppervlakte bedrukken wij uw logo of bedrijfsgegevens, zodat uw merk niet gemist kan worden. Handdoeken hebben een grote visuele waarde als relatiegeschenk. Ze kunnen het hele jaar gebruikt worden, het is een bijna dagelijks gebruikt basisartikel. De beste handdoeken bestellen? We hebben veel producten voor strand, bad, douche of sport in voorraad tegen de laagste prijzen. Naast het bedrukken van de handdoeken met een logo is borduring ook mogelijk. Heeft u vragen? Wij zijn niet aan het sporten en liggen niet aan het strand op één van onze mooie handdoeken. Wij helpen u namelijk graag. Info@primarelatiegeschenken of 085 7920094.

Weergave:TegelsLijst

Handdoeken laten bedrukken? Snel geleverd

Ons assortiment beslaat diverse types handdoeken van verschillende fabrikanten. Naar wens kunnen wij uw handdoeken bedrukken in 6 werkdagen. Heeft u een snellere levering nodig? Bij ons kan veel, daarom doen we ons uiterste best uw producten tijdig te leveren. Soms tegen een vergoeding, soms zonder extra kosten.

Handdoeken v.a. kleine aantallen met uw logo?

Niet zoveel handdoeken nodig? Ook bij kleine aantallen kunt u uw handdoeken voorzien van een eigen logo. Ook voor kleinere promoties of geschenkmogelijkheden leveren wij dit veelzijdig relatiegeschenk. Hoeveel u ook bestelt, wij zorgen ervoor dat alles er prachtig uit zal zien.