Kleur

Merk

Soort

Houten powerbanks

Een bijzonder relatiegeschenk is wel de houten powerbank. PrimaRelatiegeschenken kan houten powerbanks graveren of bedrukken met uw logo of bedrijfsgegevens. We presenteren u een aantal modellen met een houten behuizing. Een opdruk kan naar wens met CO-2 laser, geschikt voor houten materialen, en een kleurendruk. Uw logo plaatsen we op een vrij groot drukoppervlakte, zodat u optimaal gebruik kunt maken voor het tonen van uw bedrijfslogo. Kies uit een aantal houtkleuren, modellen en capaciteiten. Alle modellen worden geleverd met micro USB kabel en zijn per stuk verpakt. Een houten powerbank met opdruk is een uniek geschenk. Elke powerbank heeft een andere houtnerfstructuur, waardoor u origineel voor de dag komt. Zorg dat uw klant altijd en overal bereikbaar is met fraai, uitgevoerde powerbanks.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Houten powerbanks

Een gewild artikel, houten powerbanks met logo

Standaard bedrukken of graveren wij uw relatiegeschenk op 1 zijde. Naar wens is een bedrukking op meerdere zijden haalbaar. Gegraveerd of bedrukt houten powerbanks bestellen met logo of tekst kan al vanaf een klein aantal. Een logo in kleuren druk of een gravure waarbij de kleurweergave naadloos aansluit bij de houtkleur. Het kan allemaal, het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Voor het scherp plaatsen van uw gegevens ontvangen we graag uw logo of opdruktekst in een eps- of pdf-bestand. Wanneer u deze gegevens niet hebt, helpen wij u graag.

Houten powerbanks met opdruk gegraveerd of bedrukt bestellen

Plaats uw bestelling van een houten powerbank eenvoudig online. Al onze artikelen voldoen aan de Europese richtlijnen en vallen onder onze garantiebepalingen. U kunt meteen een bestelling plaatsen, maar eerst een offerte aanvragen kan ook. Liever een proefexemplaar ontvangen? We sturen onze houten modellen graag op zicht. Wilt u de gravure of bedrukking ook beoordelen, vraag dan om een model met de gewenste druktechniek.

Powerbanks graveren of bedrukken in kleinere aantallen

Vindt u onze minimale aantallen te hoog? Wilt u speciale klanten in het zonnetje zetten en heeft u niet zoveel relatiegeschenken nodig? Vraag voor kleinere aantallen dan de minimale afnames een offerte aan. 90% van ons productbestand kan in elke hoeveelheid besteld worden. De levering is doorgaans in 8-12 werkdagen. Heeft u de houten powerbanks snel nodig? Geef dan uw levertijd door. Creatief reclame maken voor uw bedrijf, daar helpen wij u graag bij, ook als een bestelling niet standaard is.