Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Kambukka drinkflessen

Kambukka drinkflessen bedrukken als duurzaam relatiegeschenk. Kambukka ontwikkelt niet zo maar een drinkfles. Bedrukte Kambukka drinkflessen hebben namelijk slimme eigenschappen. Zo zijn de flessen 100% lekvrij en hebben universele lids. Daarnaast hebben alle flessen het Snapclean-systeem, zodat de drinkflessen makkelijk schoon te houden zijn. De duurzame flessen zijn gemaakt van helder en geurloos tritan. Tritan is een extra sterk materiaal en bovendien BPA-vrij. Kambukka drinkflessen kunt u bij Primarelatiegeschenken laten bedrukken met eigen logo of tekst, tot wel 4 drukkleuren. Bestellen kan al v.a. 10 stuks. Met een keuze uit een inhoud van 500 ml, 750 ml en 1000 ml, zijn de flessen beschikbaar in diverse trendy kleuren. Bedrukt geleverd in circa 6 werkdagen na akkoord op de drukproef. Naast drinkflessen heeft Kambukka ook een fraaie lijn thermosbekers.

Weergave:TegelsLijst

Kambukka drinkflessen met logo - kiezen voor optimaal gebruiksgemak

De drinkflessen van Kambukka zijn niet alleen trendy, maar bieden optimaal gebruiksgemak. Is uw klant veel onderweg, dan is het met een Kambukka drinkfles eenvoudig dorstlessen. Meer plezier, meer avontuur en meer gebruiksgemak en meer actie. De drinkflessen hebben een excellente kwaliteit. Een logo kan rondom worden geplaatst, of aan de voor en/of achterzijde. We tonen u graag de mogelijkheden d.m.v. een drukproef via de mail. U hoeft alleen maar uw logo in te sturen. Bestellen kan eenvoudig online. U vult het aantal, de kleur en de gewenste opdruk in en u stuurt uw logo meteen mee. U ontvangt in uw mailbox direct de bevestiging. Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen.

Kambukka drinkflessen met opdruk - past bij iedere levensstijl

We bieden een fraai aanbod aan Kambukka drinkflessen met eigen opdruk. Naast waterflessen kunt u tevens thermosbekers van Kambukka bestellen. Populair is model Elton, beschikbaar in diverse maten en aantrekkelijke kleurcombinaties. Op ieder detail wordt gelet. Zowel qua ontwerp als uitvoering. Uw opdruk op een Kambukka drinkfles, zo scoort uw bedrijf met een duurzaam relatiegeschenk. Voor onderweg, voor de sportieveling of de reislustige. Vraag een gratis sample aan via onze sample aanvraag button. Ervaar Kambukka, ervaar het Snapclean systeem, waarbij met één handeling het binnenste vaatwasserbestendige mechanisme kan worden verwijderd.

Bedrukte Kambukka waterflessen bestellen

Optimaal genieten van koel drinkwater, onderweg of gewoon thuis in de tuin. Bestel bedrukte Kambukka waterflessen en geef deze als relatiegeschenk aan de actieve klant. De drinkflessen zijn 100% lekvrij. Modellen met een 3-in-1-dop met 2 drinkposities, alleen maar even drukken en een slok nemen of volledig openen, zonder te knoeien. V.a. 10 stuks te bestellen met bedrukking van tekst of logo. Zelfs een rondomdruk, dus een opdruk geheel rondom de fles, is mogelijk. Deze gemakkelijk te reinigen drinkflessen zijn beschikbaar in 500, 750 en 1000 ml. Bekijk het gevarieerd aanbod. Zo is er bijvoorbeeld ook een drinkfles die veilig te gebruiken is in de auto, dankzij de Spout-technologie. Kies bijv. voor een antislipbodem of rubberen grip. Een universele deksel past ook nog eens op alle andere Kambukka modellen. Bestellen kan eenvoudig online of via de mail. U kunt tevens in een paar muisklikken een passende offerte aanvragen.