Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Kambukka thermosbekers

Ideale relatiegeschenken voor onderweg zijn de thermosbekers van Kambukka. Kambukka thermosbekers met logo bedrukken is kiezen voor een duurzaam en vacuümgeïsoleerd geschenk. Kambukka® thermosbekers hebben een slim, eenvoudig en strak design dat bij iedereen past. Het gebruiksgemak is optimaal door de handige deksels. De bekers zijn voorzien van een handige Switch deksel met 2 standen of een 3-in-1 deksel. U kunt deze thermosbekers al v.a. 10 stuks met logo bestellen. Een logo en/of tekst kunnen we op de voorzijde en/of achterzijde bedrukken. Het is tevens mogelijk om gegevens geheel rondom de beker te drukken. De levertijden voor bedrukte Kambukka thermosbekers zijn zeer snel, binnen 6 werkdagen ontvangt u deze fraaie thermosbekers met eigen opdruk. De bekers worden gekenmerkt door een excellente kwaliteit, zijn BPA-vrij en kunnen dranken tot wel 10 uur warm en tot 20 uur koud worden (afhankelijk van het gekozen model). Daarnaast zijn de bekers 100% lekvrij, dit maakt knoeien dus tot het verleden. Bestellen van Kambukka thermosbekers met logo doet u eenvoudig online.

Weergave:TegelsLijst

Kambukka® thermosbekers met logo - van excellente kwaliteit

Kambukka thermosbekers zijn niet zomaar bekers. De bekers hebben een fraaie vormgeving, zijn handig en klen van formaat. U bestelt ze in de maten 300 of 500 ml. De bekers zijn gemakkelijk te reinigen dankzij de Snapclean. Dit houdt in dat met één handeling het binnenste mechanisme kan worden verwijderd. Deze is vervolgens eenvoudig in de vaatwasser schoon te maken. De Kambukka thermosbekers met eigen logo zijn v.a. 10 stuks eenvoudig online te bestellen. U kiest uw model, de kleur, het aantal en de gewenste aantal kleuren voor de druk. U kunt uw logo meteen meesturen. Ontvang van ons een gratis drukproef om de druk te beoordelen en goed te keuren. Na goedkeuring ontvangt u binnen 6 werkdagen bedrukte Kambukka thermosbekers. Ideaal voor de actieveling of diegene die vaak onderweg is.

Bedrukte Kambukka® thermosbekers - De details

Twijfelt u nog over de kwaliteit van bedrukte thermosbekers. We kunnen u geruststellen. Kambukka thermosbekers zijn namelijk niet zomaar thermosbekers. Er is een gedegen ntwikkelingsprocedure aan vooraf gegaan. Hierdoor biedt Kambukka het volgende:

- optimaal gebruiksgemak door een universeel deksel
- vaatwasserbestendig mechanisme, voor eenvoudig reinigen
- universeel deksel, deze past ook op de waterflessen
- 100% lekvrij
- BPA-vrij
- houdt dranken urenlang warm en koud
- vacuümgeïsoleerd
- sommige modellen met anti-slipbodem
- sommige modellen met handige grip
- slimme vormgeving met unieke kleurcombinaties

U ziet het, dé ideale beker voor onderweg! Benieuwd naar het gebruiksgemak? Vraag een proefexemplaar aan voordat u overgaat tot het bestellen van bedrukte Kambukka thermosbekers. Zo komt u tot een goede keuze. Meteen benieuwd naar de mogelijkheden van uw logo of tekst op deze bekers? Stuur uw logo in, we maken graag een vrijblijvende drukproef (via de mail). Bij ieder product vindt u een sample aanvraag button. 

Kambukka thermosbekers met opdruk - Zo geregeld

Op warme zomerdagen genieten van een ijskoud drankje. Of liever hete koffie mee in de auto? Met Kambukka thermosbekers blijft koude of warme drank urenlang op temperatuur. Deze thermosbekers zijn grotendeels gemaakt van roestvrij staal voor een optimale isolatie. Bestel v.a. 10 stuks Kambukka thermosbekers met opdruk. Bedrukken is mogelijk tot 4 drukkleuren. Er is ruimte voor logo en/of tekst. We kunnen uw logo plaatsen in uw eigen huisstijlkleuren. Hiervoor maken we gebruik van PMS-kleurnummers. Wanneer u deze nummers doorgeeft kunnen we in uw eigen kleuren de bekers voorzien van een logo of ander ontwerp.Bestellen kan via de mail of direct door het plaatsen van een online-bestelling. Een offerte op maat kunt u via de offerte-button aanvragen. Alle overige vragen kunt u stellen via de telefoon, mail of contactformulier. Naast thermosbekers heeft Kambukka ook een mooie lijn drinkflessen.