Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Karaffen

Uit onze ruime collectie glaswerk tonen wij hier onze stijlvolle en praktische karaffen. Karaffen kunnen we bedrukken met uw logo, tekst of boodschap in één of meerdere kleuren. Onze selectie omvat witte/rode wijn-, water- en sapkaraffen. Met stip een relatiegeschenk met een luxe uitstraling. Met de mogelijkheid uw logo uiterst subtiel te presenteren. Wanneer u i.p.v. een kleurendruk gebruik maakt van een glasgravure zal uw logo of tekst vanuit verschillende lichthoeken in volle glorie verschijnen. Kies uit verschillende stijlen, met/zonder dop, met/zonder schenktuit, maar altijd in een fraai en stijlvol design. Gebruik de karaffen voor bijzondere weggeefgelegenheden, maar ook binnen uw eigen organisatie. U creeërt hiermee een unieke tafelpresentatie. Schenk in stijl een glas wijn, water of sap voor gasten, relaties of werknemers. U zult altijd een karaf vinden die perfect bij uw smaak past. Wij zorgen voor de perfecte personalisatie, u hoeft alleen maar te kiezen. Vanaf elk gewenst aantal te bestellen en desgewenst in de snelle leveringsservice.

Weergave:TegelsLijst
 • Ypsilon Karaf 250 ml

  Ypsilon Karaf 250 ml

  € 2,08
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Algarve Karaf 1 L met kurk

  Algarve Karaf 1 L met kurk

  € 5,42
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Ypsilon Karaf 1 L met kurk

  Ypsilon Karaf 1 L met kurk

  € 5,42
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Karaffen bedrukken met logo

Of u nu op zoek bent naar een karaf voor een verfrissend glaasje water of voor het stijlvol presenteren van wijn, uw karaffen bedrukken wij met de grootst mogelijke zorg. Wij drukken met precisie, helder, briljant en krasvast uw ontwerp, logo of tekst op uw product. Voordat wij gaan drukken ontvangt u van ons een drukproef via de mail. Een karaf biedt u een groot drukoppervlakte, waardoor uw logo makkelijk herkenbaar is, maar toch niet al te opzichtelijk wordt getoond. Vooraf een sample ontvangen? Bij elk product vindt u de sample aanvraagbutton.

Karaffen bestellen en graveren

Een aantal van onze karaffen zijn geschikt voor een fraaie glasgravure. Met een speciale graveermachine bewerken wij de karaf. Gegraveerde karaffen zijn vaatwasmachinebestendig. Volgens uw wensen brengen wij een logo, tekst of reclameboodschap aan. Een bestelling plaatst u eenvoudig via de site. U kunt bij de bestelling de gewenste personalisatietechniek aangeven. Na ontvangst van uw bestelling begeleiden we u, van drukproef en orderbevestiging naar de uiteindelijke levering. We beantwoorden al uw vragen, helpen u met de opmaak en proberen aan al uw wensen te voldoen.