Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Kartonnen bekers bedrukken

Bedrukte kartonnen bekers zijn ideaal bij elke vorm van catering. Deze stevige kartonnen drinkbekers kunt u laten bedrukken in full colour. Handig op festivals, evenementen of wanneer u als bedrijf coffee-to-go aanbiedt. U kunt ze namelijk met of zonder deksel bestellen. Coffee-to-go wordt steeds populairder, deze bekers zorgen ervoor dat koffie of thee overal mee naar toe kan gaan. Plaats uw logo of een pakkende tekst in full colour. Dit is zelfs op de deksel mogelijk. Bestellen kan vanaf 1000 stuks tegen de scherpste prijs. U ontvangt de kartonnen bekers met logo binnen 8 werkdagen.

Weergave:TegelsLijst

Kartonnen bekers bedrukken van goede kwaliteit

U kunt uw klant optimaal laten genieten van koude en warme dranken door kartonnen bekers te laten bedrukken. Onze bekers zijn namelijk smaak- en reukvrij. Hierdoor smaakt koffie en thee zoals het hoort. De stevige bekers zijn geschikt voor het serveren van warme én koude dranken met blijvende smaaksensatie. Personaliseer enkelwandige of dubbelwandige bekers. De enkelwandige bekers zijn ideaal voor hete dranken zoals koffie of thee. Op het moment van vullen mag de drank 100 graden zijn. Het duurt daarna maar liefst 60 minuten voordat de drank is afgekoeld naar 50 graden. Serveert u een smaakvolle beker koffie, dan is deze vóór de afkoelingsperiode al lang leeg! Uw logo of tekst wordt rondom de beker gedrukt, dus een prima formaat voor al uw drukwensen. Vraag eens een gratis proefexemplaar aan, we overtuigen u graag van de (druk)kwaliteit.

Bedrukte kartonnen bekers in verschillende formaten

De ideale kartondikte van bedrukte bekers zorgt voor langere warmte- en koude-behoudt. De dubbelwandige formaten hebben een nog hogere isolatiewaarde. Hierdoor zijn deze bekers ook geschikt als ijsbeker. De enkelwandige bekers zijn minder geschikt voor het serveren van alcoholische dranken. Plastic afval is een groot probleem, door kartonnen bekers te bestellen maken we de wereld een stukje milieuvriendelijker. Als promotieartikel kunt u deze met matte of glanzende opdruk laten bewerken. Wij geven oplopende kortingen wanneer u hogere aantallen besteld. Bestellen kan onder andere in de formaten 180 ml en 220 ml. Bijpasende deksels zijn verkrijgbaar in twee materialen. U kunt bij het product direct een passende offerte aanvragen.

Kartonnen bekers met logo 

Voor een bedrijfsfeest, een festival of uw horecabedrijf kunt u kartonnen bekers met logo inzetten. U maakt meteen gratis reclame. Het geeft een positieve noot aan ieder event en u straalt professionaliteit uit. Zet u de beker in als coffee-to-go, dan ziet ook iedere voorbijganger uw logo. Met recht zijn deze bekers van 275 grams PE Coating karton de perfecte aanschaf. Dit karton is uiteraard lekvrij, licht van gewicht en prettig te dragen. Bewerk met de gegevens die u wilt. Alles is mogelijk, van kleurrijke logo's tot levensechte foto's in sublieme drukkwaliteit. U heeft de keuze uit een matte of glanzende weergave. Kies voor onze briljante offsetdruk wanneer u een mat resultaat wilt. Houdt u van glanzend, kies dan voor de full colour druk. Uiteraard adviseren we u graag. U kunt alle werkdagen terecht bij onze medewerkers. Mail uw drukbestand of ideeën. We maken graag een gratis voorstel voor de druk.

Highlights

In het kort geven we u over een overzicht van de kenmerken en voordelen van kartonnen drinkbekers.

✔ inzetbaar bij alle vormen van catering
✔ met deksel ideaal als coffee-to-go-beker
✔ hoge kwaliteit smaak- en reukvrije karton
✔ ideale temperatuursbehoudt
✔ geschikt voor warme en koude dranken, dubbelwandig zelfs als ijsbeker

Bestelt u in combinatie met een kartonnen deksel? Het deksel kan ook full colour bewerkt worden. Geen zin om af te wassen of om onze planeet te voorzien van nog meer plastic? Dan is de keuze gauw gemaakt. Heeft u klanten of medewerkers die meerdere bekers koffie in één keer halen? Dan zijn de bekershouders, geschikt voor 2 of 4 bekers, de oplossing. Makkelijk te dragen en het voorkomt ook nog eens het verbranden van vingers.