Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Kauwgum

Wordt het favoriete bedrijf voor klanten en laat eens kauwgum bedrukken. Bij ons kunt u in verschillende verpakkingsvormen kauwgum bestellen met uw eigen bedrijfsgegevens. Blister, zakjes of potjes, het is allemaal mogelijk. Wij plaatsen uw gegevens op de verpakking. Geef eenvoudig een per stuk verpakte kauwgum mee. Deze artikelen zijn erg goedkoop en u kunt klanten op een eenvoudige manier iets lekkers mee geven voor onderweg. Kauwgum is verfrissend en lekker. Geschikt voor beursgangers, maar ook te gebruiken in de horeca en het bedrijfsleven. Kauwgum kauwt zo lekker weg. Met PrimaRelatiegeschenken maakt u een geweldige indruk. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor Mentos kauwgum. Mentos is van oorsprong een Nederlands snoepje. Niemand zegt nee tegen Mentos kauwgum. U kunt deze ook per stuk verpakt bestellen. Bekijk alle mogelijkheden en verras jong en oud. Kauwgum bedrukt u al v.a. 100 stuks en is verkrijgbaar in pakjes met een verschillende inhoud.

kauwgum bedrukken

Weergave:TegelsLijst

Kauwgum als brievenbuscadeautje

Stuurt u geregeld een nieuwsbrief om uw klanten op de hoogte te houden van het wel en wee rond uw bedrijf? Stuur dan eens een pakje kauwgum mee. Kauwgum is ligt in gewicht en past door de vorm uitstekend door de brievenbus. De ervaring leert dat deze manier van promotie uitstekend werkt. Dit kan door een per stuk verpakt kauwgummetje mee te sturen, of door een mini Mentos doosje in te sluiten. Blijf bij uw klanten onder de aandacht, daarom is het ook zeker een idee om dit promotieartikel te laten bedrukken en bij de factuur in te sluiten.

Mentos kauwgum bedrukken

Versterk uw merk door gebruik te maken van de kracht van een ander merk. Mentos is een snoep- en kauwgum merk dat over de hele wereld wordt verkocht. Met Mentos geeft u geheid de favoriete smaak van velen. Beschikbaar in Mentos potjes, blister, zakjes en miniboxen. Heeft u een restaurant, geef dan eens bij het afrekenen een verpakt kauwgummetje mee. Bestellen kan al vanaf 125 stuks. Maak gebruik van onze snelle offerte button om de prijzen voor het gewenste product aan te vragen. Mentos kauwgum is suikervrij, waardoor het tanden en kiezen niet bederft.

Diverse druktechnieken bij PrimaRelatiegeschenken

PrimaRelatiegeschenken bedrukt meer dan 10.000 artikelen, elke druktechniek heeft zijn eigen specifieke drukafmetingen. Dit geldt ook voor het bedrukken van kauwgum. Maar welke verpakkingsvorm u ook kiest, we plaatsen uw gegevens helder en scherp. De twee belangrijkste druktechnieken zijn zeefdruk en full colour druk. Het belangrijkste verschil zit in het aantal te bedrukken kleuren. Zeefdruk is voordelig wanneer u uw gegevens in 1 of 2 kleuren wilt plaatsen. Bij meer dan 2 drukkleuren wordt het aantrekkelijker én voordeliger om de full colourmachines te gebruiken. Plaats bijvoorbeeld ook eens een foto. Verpakkingen van kauwgum kunnen vaak all over worden bedrukt, dus zowel de voorkant- en achterkant, en indien aanwezig, nemen wij ook de zijkanten mee. Vooraf ontvangt u een drukproef ter goedkeuring. Is de drukproef akkoord, dan plannen we de order in. 

Mentos minibox, een verrassende combinatie

Verdienen sommige klanten iets extra's? Laat dan eens een Mentos minibox bedrukken. Hiermee geeft u aan dat u veel aandacht aan een promotiearikel heeft geschonken. De minibox is een bijzonder artikel en bestaat uit een papieren box met 330 notitieblaadjes én een sleeve met 12 stuks originele Mentos kauwgum. De kartonnen doos voorzien wij met een full colour druk. Extra leuk is het om alle 330 notitieblaadjes ook nog eens te voorzien van uw logo. Bestellen is mogelijk v.a. 125 stuks. Dit artikel is bij ons ook nog eens uiterst scherp geprijsd, Om het nog allemaal spannender te maken kan de doos in eigen vorm worden gemaakt. Vraag ons naar de mogelijkheden voor dit verrassend artikel.

Naast kauwgum bedrukken nog vele andere mogelijkheden

Kauwgum is maar één van onze mogelijkheden om eetbare relatiegeschenken te bedrukken. Verfrissend zijn ook mintjes, pepermunt en Dextro Energy tabletjes. Voor de echte zoetliefhebbers kunt u ook denken aan diverse soorten snoep of chocolade. En ziet u een product niet staan, overleg dan even met ons, misschien kunnen we het voor u realiseren. Benieuwd hoe onze artikelen er in werkelijkheid uit zien. Vraag dan eens een sample aan van het product waar u uw oog op hebt laten vallen. Ook weleens kinderen in de zaak? Dan is een zakje gummibeertjes een leuk idee.