Keukenschorten met opdruk, ook full colour mogelijk

Breng uw promotie aan de kook met keukenschorten met opdruk. We bieden u werkelijk een fraai en gevarieerd assortiment aan schorten die u zelfs full colour kunt laten bedrukken. Professionele polyester schorten voor de horeca en bedrijfskantines, barbaque schorten en keukenschorten voor thuis. Van goedkope non woven materialen tot aan sterke kleurenbehoudend polyester. Ons kleurenpalet is werkelijk prachtig en uitgebreid. Het bestellen van keukenschorten met opdruk kan al vanaf 25 of 50 stuks. Met modellen die u 16 standaard kleuren aanbieden om uit te kiezen. Zo wordt het kiezen van een kleur die aansluit bij uw bedrijfskleuren wel heel erg makkelijk. Uw opdruk plaatsen wij aan de voorzijde, doorgaans op het borstgedeelte. Borduring, zeefdruk of transferdruk, er zijn diverse mogelijkheden om uw opdruk te plaatsen. Voor een aantal modellen is de full colour druktechniek voorhanden. Kies uit niet-allergene gekleurde keukenschorten of uit onze modieuze professionele lijn.

Keukenschorten met opdruk kopen

Voordat u tot aankoop overgaat kunt u van één of meerdere modellen een proefexemplaar aanvragen. Vraag meteen de gewenste kleur aan, zodat u ook de kleur kunt beoordelen. We bieden u keuken schorten van non woven, polyester, polyester/katoen, katoen en twill. Na beoordeling kunt u via de mail, de shop of telefonisch uw bestelling doorgeven. Kopen via internet kan veilig. We personaliseren uw artikelen in overleg én na akkoord op de drukproef. U kunt bij ons uw bestelling wijzigingen tot aan het akkoord op de drukproef. We willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop, daar zullen we alles aan doen.

Een opdruk op uw keukenschorten plaatsen

In één of meerdere drukkleuren kunt u uw bedrijfsgegevens weergeven op één van de stijlvolle keukenschorten. De goedkoopste druktechniek voor schorten is de zeefdruk. Daarnaast bieden we u transferdruk, met opdruk tot wel 8 drukkleuren, en borduring. Ondanks dat zeefdruk de goedkoopste druktechniek is, geeft deze uw gegevens blijvend en perfect weer. Voor gedetailleerde logo's stappen we vaker over naar transferdruk. We denken altijd met u mee en laten u altijd vooraf weten welke druktechniek het beste resultaat geeft. Uw bestelling plaatst u online, uw logo kunt u meteen meesturen en eventuele tekst zetten we voor u gratis om naar een drukbestand.

Full colour bedrukte keukenschorten bestellen

Een aantal modellen kunnen full colour bedrukt worden. Dit betekent dat u logo's met veel kleurverloop, illustraties en zelfs afbeeldingen kunt plaatsen. Foto's e.d. kunnen scherp worden weergegeven. Des te hoger de resolutie van de ingezonden gegevens, des te scherper de weergave op uw keukenschort. Laat uw medewerkers goed voor de dag komen met een professioneel schort. Kies keukenschorten als relatiegeschenk. We staan dagelijks in de keuken, maken in de zomer veel gebruik van de barbeque. Voorkomen van vlekken is beter dan genezen. Kook of bedien in stijl met full colour bedrukte keukenschorten.

Ons aanbod voor u

We doen bijna alles om het perfecte keukenschort met uw eigen opdruk te leveren:

  • gratis proefexemplaren ter beoordeling
  • gratis drukproef en wijziging op de drukproef
  • gratis verzending
  • vakbekwaam advies
  • uitgebreide contactmogelijkheden
  • jarenlange ervaring
  • uitgebreide opdrukmogelijkheden

Bel ons op 085 792 0094, chat met ons, mail ons via info@primarelatiegeschenken of vul het contactformulier in. We staan niet in de keuken, maar wel voor u klaar.

 

 

Contactformulier